• GNC Total Lean Burn 60 / Бърн 60 - Изгорете излишните мазнини

GNC Total Lean Burn 60 / Бърн 60 - Изгорете излишните мазнини

47.09лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
3008
Производител:
GNC

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

- Мощна билкова термогенна формула. 

- Клинично доказано изгаряне на калориите с до 60%. 

- Увеличава енергийните нива и ускорява метаболизма. 

- Хранителна добавка 

- 60 таблетки


Случвало ли Ви се независимо от полаганите усилия да не може да отслабнете. Диети, мъчителни тренировки, постоянни лишения, а желаната фигура си остава само в мечтите. А как да постъпим  ако нямаме  ежедневно свободно време за няколко километра бягане или тренировка във фитнес залата, а все пак ни се иска да се отървем от излишните килограми.

Ако искате да ускорите метаболизма и да изгорите до 60% калории, да влезете във форма и да намалите целулита, обърнете специално внимание на Бърн 60/ Burn 60. Съставките на тази хранителна добавка  се допълват и усилват взаимно действието си, способстват да се отървете от излишните килограми без вреда за здравето.

Гуараната и Джинджифилът стимулират обмяната на веществата в организма,  разграждат мазнините, като ги превръщат в енергия. Използването на джинджифил и гуарана се препоръчва за тези, които не само искат на намалят апетита, но и да ускорят изгарянето на повече калории благоприятстващи ефективния процес на отслабване. Гуараната е с естествено  съдържание на   кофеин.  Джи Ен Си Бърн 60/ GNC Burn 60 съдържа 180 mg кофеин, което  е сравнимо с  по-малко от две чаши кафе, за това избягвайте приема преди лягане.

Екстрактите от грозде(семки и ципи) и копър въздействат не само на външната проява на целулита( портокалова кожа), но и на причината за неговата проява- нарушение  на обмена на течности и мазнини в организма, недостатъка на колагенови влакна и намаления тонус на съдовете. Проантоцианидините съдържащи се в гроздовите семки имат мощно антиоксидантно действие- спомагат за изхвърлянето на токсините от организма, забавят процесите на стареене и подобряват цвета на лицето.

Екстрактът от листата на Черен чай съдържат много полезни вещества- танини, катехини, витамини от група В, витамин К. Препоръчва се за повишаване на енергийните нива, подпомага сърцето  и съдовете, нормализират обмяната на веществата и намаляват отока( отводняване).

Бърн 60/ Burn 60 спомага за увеличаване  изгарянето на калориите с  до 60%. Освен това, тя може да способства за  изгарянето на  калориите и в  не тренировъчни дни, както и засилване на метаболизма и производството на енергия.  Бърн 60/ Burn 60 съчетан със здравословно хранене и подходяща физическа активност способства за намаляване на телесното тегло.

Бърза поръчка