• GNC Chromium Picolinate 200μg / Хром Пиколинат 200мкг - Стимулира метаболизма и намалява апетита към сладко

GNC Chromium Picolinate 200μg / Хром Пиколинат 200мкг - Стимулира метаболизма и намалява апетита към сладко

  • Производител: GNC
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 3015
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 15.99лв.


- Допринася за поддържането на нормалната концентрация на глюкоза в кръвта 

- Подпомага поддържането на телесното тегло 

- Участва в метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини 

- Хранителна добавка 

- 90 таблеткиХромът е основен минерал и е необходим правилното функциониране на организма.  Той е участва в метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини. Взема участие в метаболизма на глюкозата и поддържа стабилното ниво на инсулина. Особено е полезен за хора с диабет и за страдащи от хипогликемия.

Най- добре от организма се абсорбира под формата на хром пиколинат. Тази форма дава възможност на хрома да навлезе в клетките, където подпомага действието на инсулина. 

Хром Пиколинат контролира нивата на кръвния холестерол и кръвната глюкоза, спомага за загубата на мазнини и укрепва мускулната тъкан. 

Следните храни съдържат хром: бира, бирена мая, кафяв ориз, сирене, месо и пълнозърнести храни, сушен боб, морски водорасли, яйца, гъби и картофи.

Предупреждение!

При инсулинозависим диабет не взимайте хранителни добавки от хром, без да се консултирате първо с лекар. Причината е че те карат инсулина да функционира по- добре и така намаляват нуждата от него. Страдащите от диабет трябва редовно и много внимателно да следят нивото на кръвната си захар при прием на хром.