• ГЛЮКОМАНАН / КАРТОФЕНА ПАЛМА (КОРЕН) 665 MG. X 100 КАПС.

ГЛЮКОМАНАН / КАРТОФЕНА ПАЛМА (КОРЕН) 665 MG. X 100 КАПС.

39.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ГЛЮКОМАНАН
Каталожен код:
133
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Естествен продукт срещу наднормено тегло.

Глюкомананът се извлича от грудките на картофената палма (японското дърво кониаку) и представлява растителни влакна без почти никакви мазнини, които по безопасен начин помагат на организма да се отърве от излишните килограми и допринасят за поддържане нормалните нива на кръвната захар, холестерола и триглицеридите.

Глюкомананът е сложен въглехидрат, който принадлежи към групата на фибрите. Той намалява скоростта, с която се усвояват въглехидратите и така предотвратява внезапните пикове в стойностите на кръвната захар.

Когато се приема с вода или други течности, екстрактът от глюкоманан увеличава обема си до 200 пъти, превръща се в желеобразна маса и създава продължително усещане за ситост! Идеалното, природно средство за намаляване на апетита и здравословно отслабване!

Глюкоманан насърчава баланса на кръвната захар. Допринася за намаляване на скоростта, с която захарта се усвоява от тялото и по този начин спомага за редуциране на резките колебания в нивата й.

Глюкоманан подпомага извеждането на излишните мазнини и токсините вън от тялото. Насърчава нормалното функциониране на храносмилателната система, регулира чревната дейност и спомага за елиминирането на запека – състояние, често срещано при неправилно хранене и наднормено тегло. Очиства тънките черва, стомаха и дванадесетопръстника. 

Глюкоманан може да е от полза и за поддържане здравословните нива на холестерола, триглицеридите и кръвното налягане.

Дозировка и приложение: По 3 капсули с пълна чаша вода, 20 минути преди хранене.

Забележка:  При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!