• ГИНКО ФАРМА / GINKO FARMA гинко билоба за мозъчно здраве Naturpharma

ГИНКО ФАРМА / GINKO FARMA гинко билоба за мозъчно здраве Naturpharma

18.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
5561

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Ginko Farma / Гинко Фарма  – Гинко Билоба 100 съдържа стандартизиран сух екстракт от гинко билоба, селен и витамин В6. Преди да достигне до вас, добавката преминава през 5 процеса за контрол на качеството в завода на Натурфарма в Едлинг, Германия. За нея директор „Производство“ на компанията Герда Мюлер споделя:


“Ние използваме само сертифицирани природни съставки. Контролираме и следим производството заедно с немските държавни органи. Работим по водещи световни системи за управление на качеството. Всичко това води до производството на напълно сигурен и действащ продукт.”


Днес гинко билоба е най-използваната билка за мозъчно здраве в света, за чието положително действие при възрастни хора се трупат все повече научни доказателства. Формулата на Гинко Фарма е създадена преди повече от 20 години от д-р Херман Егбринхов, който търси най-доброто природно лечение за световъртежа и шума в ушите, от които страда възрастната му майка. Оттогава-насам Гинко Фарма е една от водещите хранителни добавки с гинко билоба с постоянно високо качество.


Тайната ѝ се крие във високото съдържание на флавонгликозиди и терпенлактони. За да бъде постигнат оптимален ефект, стандартизираният екстракт от гинко билоба трябва да съдържа най-малко 24% флавонгликозиди и поне 6% терпенлактони. В Гинко Фарма тези вещества са значително повече. Комбинацията от тези две съставки увеличава притока на кръв в малките кръвоносни съдове, като по този начин значително се подобрява периферното кръвообращение и мозъчното оросяване. Селенът във формулата допринася за поддържане на нормална функция на имунната система, сперматогенезата, състоянието на кожата и защита на клетките от оксидативен стрес.


 


Състав (в 1 капсула):


Гинко билоба (ginkgo biloba extract)


стандартизиран сух екстракт със съдържание на гинкофлавонгликозиди >24% и терпенлактони >6%


100 мг

Натриев селенит на калциев карбонат


(със съдържание на Селен - 100 μg)


21,86 мг

Пиридоксин хидрохлорид


(със съдържание на Витамин В6 - 0,2 mg)


0,31 мг

Помощни вeщества: магнезиев стеарат (емулгатор), лактоза


 


Препоръчителна дозировка: приемайте по 1 капсула Гинко Фарма – Гинко Билоба 100 дневно 


 


Препоръчителен терапевтичен курс: 3 - 6 месеца. Хранителна добавка за възрастни. 


 


Опаковка: 50 капсули


 


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.