• Gastro Complex а храносмилателна система - 237 мл

Gastro Complex а храносмилателна система - 237 мл

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7260
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Gastro Complex-за храносмилателна система съдържа стандартизирани екстракти от Сладък корен, Алтеа, Алое Вера и нутриент Метилметионинсулфонил хлорид, които поддържат нормалното състояние на лигавиците на хранопровода, стомаха и червата, имат успокояващо действие и подпомагат храносмилането. Цинк Карнозин допринася за регенерацията на лигавицата на стомаха и червата и проявява активност срещу хеликобактер пилори, Куркумата подкрепя функциите на черния дроб и отделянето на жлъчния сок, има антисептично действие, с което подпомага процесите на храносмилателната система.

Екстрактите от МаточинаМентаБял Равнец и храносмилателните ензими Папаин и Бромелаин допринасят за добро храносмилане и усвояване на храна ,като по този начин намаляват дискомфорта в стомашно-чревния тракт тракт. Благоприятно действат при метеоризъм и дисбактериоза, при всякакви смущения в храносмилателната система, като подуване, парене и/или тежест след хранене

Аминокиселината Бета-глицин намалява  нервното напрежение, подобрява съня, успокоява.

Стандартната доза на ADLiquid™Gastro Complex-за храносмилателна система е 5 мл. дневно. При повишени изисквания към храносмилателната система и различни вредни въздействия може да се приема по 10 мл. дневно в 1 или 2 приема в рамките на 7-10 дни и след това да се премине към 5 мл. дневно.

За постигане на по-добър ефект препоръчително е ADLiquid™Gastro Complex-за храносмилателна система да се приема 1,5 – 2 месеца непрекъснато.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™Gastro Complex-за храносмилателна система може да са различни.

Преди употреба ADLiquid™Gastro Complex-за храносмилателна система се разклаща.