• Garden WOMEN’s Multi – Органични Мултивитамини за Жени - 30 таблетки

Garden WOMEN’s Multi – Органични Мултивитамини за Жени - 30 таблетки

64.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7676
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Сертифицирана органична формула мултивитамини, извлечени от плодове и зеленчуци, която е предназначена специално за жени. Отличава се с уникален натурален състав и произход на съставките. Добавката съдържа специална селекция от важни витамини и минерали от натурални източници с висока потентност, както и високоактивни сертифицирани ботанически миксове, които поддържат здравето на жените, повишават имунитета, енергията и жизнеността им и помагат за преодоляване и подобряване на много предизвикателства от здравословен характер.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

По 1 таблетка дневно.


Natures Plus®  | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

WOMEN’s DAILY Garden на Natures Plus е висококачествена хранителна добавка от 30 вегетариански таблетки на основата на 35 органични храни. Тя е най-удобният начин, по който съвременната активна жена може да се възползва от енергизиращата сила на полезните хранителни вещества на сертифицирани органични плодове и зеленчуци, без ГМО, пестициди, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти, мая и основни алергени (пшеница, соя, царевица и т.н).

Добавката се отличава с уникален натурален състав и произход на съставките. Тя съдържа специална селекция от важни витамини и минерали от натурални източници с висока потентност, както и високоактивни био ботанически миксове. Всяка вегетарианска хипоалергенна таблетка доставя на женския организъм 500 μg витамин А – от натурален бета-каротен, 65 mg Витамин С – от Амла, 420 μg Фолиева киселина – от Гуава, Свещен босилек и Лимон, 20 mg Калций – от Морски водорасли, както и Сертифицирани миксове от органични растения, плодове и зеленчуци, които имат доказани ползи за женското здраве като био Мака, Червена боровинка, Лен, Сминдух и много други.

Тази уникална формула на Natures Plus има за цел да  поддържа здравето на жените, да повиши имунитета, енергията и жизнеността им и да им помогне за преодоляване и подобряване на много предизвикателства от здравословен характер!


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, овкусители, подсладители, консерванти, магнезиев стеарат, стеаринова киселина.


Бърза поръчка