• Garden MEN’s Multi / Органични Мултивитамини за Мъже - 30 таблетки

Garden MEN’s Multi / Органични Мултивитамини за Мъже - 30 таблетки

64.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7674
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Сертифицирана органична формула мултивитамини за мъже, извлечени от плодове и зеленчуци. Отличава се с уникален натурален състав и произход на съставките. Добавката съдържа специална селекция от важни витамини и минерали от натурални източници с висока потентност, както и високоактивни сертифицирани ботанически миксове, които поддържат здравето на мъжете, повишават имунитета, енергията и жизнеността им и помагат за преодоляване и подобряване на много предизвикателства от здравословен характер.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

По 1 таблетка дневно.

Natures Plus®  | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

MEN’s DAILY Garden мултивитамини за мъже на Natures Plus е висококачествена хранителна добавка от 30 вегетариански таблетки на основата на чисти органични храни. Тя ревитализира тялото, мозъка и духа на съвременния активен мъж и е най-удобният начин, по който той може да се възползва от енергизиращата сила на полезните хранителни вещества на сертифицирани органични плодове и зеленчуци, без ГМО, пестициди, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти, мая и основни алергени (пшеница, соя, царевица и т.н).

Добавката се отличава с уникален натурален състав и произход на съставките. Тя съдържа специална селекция от важни витамини и минерали от натурални източници с висока потентност, както и високоактивни био ботанически миксове. Всяка вегетарианска таблетка доставя на мъжкия организъм повече от 100% от препоръчителната дневна доза за повечето витамини и минерали. Например, един дневен прием осигурява: 550 μg витамин А – от натурален бета-каротен, 65 mg Витамин С – от Амла, 20 μg Витамин В12 – като Метилкобаламин, 50 mg Калций – от Морски водорасли, както и Сертифицирани миксове от органични растения, плодове и зеленчуци, които имат доказани ползи за мъжкото здраве като био Тиквено семе, Домати, Куркума, Нар, Гуава, Моринга и много други. Тази уникална формула на Natures Plus има за цел да  поддържа здравето на мъжете, да повиши имунитета, енергията и жизнеността им и да им помогне за преодоляване и подобряване на много предизвикателства от здравословен характер!

Какво отличава мултивитамини за мъже Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, овкусители, подсладители, консерванти, Желязо, Магнезиев стеарат, Стеаринова киселина.


Бърза поръчка