• Gall Defence Формула - При жлъчни камъни - Артишок, Глухарче, Куркума

Gall Defence Формула - При жлъчни камъни - Артишок, Глухарче, Куркума

  • Производител: Revita
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 7549
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 137.00лв.


Gall Defence Формула /При жлъчни камъни/ – специална комбинация от три билкови продукта в подкрепа на жлъчния мехур, жлъчните пътища и черния дроб.

Съчетава екстракти от артишок и млечен бодил (бял трън), глухарче и куркума – лечебни растения с доказани ползи при камъни в жлъчката, възпаление на жлъчния мехур и нарушени чернодробни функции.


Ползи:

подпомага нормалното състояние на жлъчния мехур и черния дроб;

допринася за отстраняването на ксенобиотиците и хранителните токсини от организма;

противодейства на отлагането на холестеролови и билирубинови камъни в жлъчния мехур;

потиска възпалителния процес при холецистит;

насърчава извеждането на жлъчните соли и холестерола от храносмилателната система;

съдейства за поддържане нормални нива на общия холестерол в плазмата.

редовния прием спомага за облекчаване на основните симптоми при камъни в жлъчката – гадене и позиви за повръщане, болки, нарушения в храносмилането, подуване на корема и усещане за тежест, и др.

Трите продукта се предлагат заедно в стака Gall Defence Формула.

Холелитиаза (жлъчни камъни) е широко разпространено заболяване. Причини за развитието му могат да бъдат диетата с високо съдържание на холестерол, заниженото производство на жлъчен сок и др.

Много често жлъчните и чернодробни заболявания протичат тежко и изискват активно медикаментозно лечение и/или хирургична намеса. Прецизно подбраната терапия с билки е от полза дори в тези случаи, тъй като ускорява възстановителния процес и има облекчаващо симптомите действие.

Американската компания Nature’s Way предлага натурално, ефективно и безопасно решение срещу образуването на камъни в жлъчката – комбинирана терапия със следните билкови продукти:

Артишок x 60 капсули (стандартизиран екстракт от лист, съчетан с екстракт от млечен бодил)

Глухарче x 100 капсули (екстракт от корен)

Куркума x 60 таблетки (екстракт от корен, стандартизиран до 95% куркуминоиди)

Специфични ползи на всяка от билките в Gall Defence Формула


Млечен бодил. Билката с най-мощни хепатопротективни ефекти. Активното вещество в състава й е силимаринът. Той стимулира секрецията на жлъчка и значително подпомага регенерацията на чернодробните клетки при чест прием на алкохол, нездравословна диета, лечение с тежки медикаменти и др.

Артишок. Задейства активното отделяне на жлъчка и намалява риска от образуване на жлъчни камъни. Облекчава много от симптомите при нарушения в храносмилането.

Глухарче. Немската комисия E (Научен съвет за лекарства и медицински изделия) препоръчва употребата на корените от глухарче при холецистит, жлъчни камъни, нарушения в храносмилането и разграждането на храната. Също стимулира жлъчната секреция и по този начин съществено подпомага работата на черния дроб.

Куркума. Куркуминоидите – най-активните компоненти в състава на растението имат втечняващо жлъчния сок действие и същевременно насърчават отделянето му и изхвърлянето на камъните от жлъчката.


Дозировка и приложение:

Приемайте трите продукта заедно:

Артишок – по 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Глухарче – по 3 капсули дневно за предпочитане с храна.

Куркума – по 1 таблетка 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Етикети: Gall Defence Формула - При жлъчни камъни / Артишок, Глухарче, Куркума /