• GABA+ / ГАБА+ - СТИМУЛИРА СЪНЯ И РЕЛАКСАЦИЯТА - 90 КАПСУЛИ

GABA+ / ГАБА+ - СТИМУЛИРА СЪНЯ И РЕЛАКСАЦИЯТА - 90 КАПСУЛИ

  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 11477
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 36.00лв.


СЪСТАВ

Гама аминобутирова киселина (GABA), Капсула: ядивен желатин; Обемен агент: целулоза; Антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.


НАЧИН НА УПОТРЕБА

Вземете 2 капсули, вечер.


GABA+ е хранителна добавка, съдържаща гама-аминомаслена киселина, която е най-честият невротрансмитер в нашата централна нервна система. Способността му да стимулира съня и релаксацията е широко използвана от традиционната медицина. Днес, като добавка, се използва заради способността му да стимулира секрецията на растежния хормон (GH) и да се бори със синдрома на хроничната умора.


GABA+ участва в производството на два хормона, които са жизненоважни за увеличаването на мускулната маса: тестостерон и растежен хормон. GH – хормон на растежа се използва в света на спорта за стимулиране и повишаване на протеиновия синтез в мускулните клетки и подобряване на спортните резултати. Освен това, този суплемент може да намали телесните мазнини в полза на чистата мускулна маса и мускулния тонус.


Подобреното качество на съня, предлагано от GABA+, ускорява възстановяването на гъвкавостта и енергията, в полза на мускулната маса и издръжливостта на физическо натоварване. Освен това GABA контролира нервните импулси и оказва положително въздействие при хронични болки и спазми.


Не на последно място трябва да посочим, че с възрастта, производството на растежен хормон в организма ни намалява – фактор, от огромно значение за добавка, способна да стимулира неговото производство в организма.