• G&G Витамин C (750 мг) с Биофлавоноиди (150 мг) - 120 капсули

G&G Витамин C (750 мг) с Биофлавоноиди (150 мг) - 120 капсули

  • Производител: G&G
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 9391
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 44.80лв.


Витамин С с Биофлавоноиди в синергична форма подкрепя имунната система и предпазва клетките от окислителни процеси. Благоприятно повлиява организма при вирусни инфекции, умора и  изтощение. Подкрепя доброто функциониране на надбъбречните жлези. Биофлаваноидите спомагат за транспортирането на Витамин С към клетките.

Биофлавоноидите се срещат в природата заедно с витамин C и по естествен начин работят заедно синергично - взаимно усилват свойствата си.

Витамин C е водоразтворим витамин с много силно антиоксидантно действие. В тялото не може да се натрупва запас от витамин C. Това означава, че е нужно да си набавяме необходимото количество витамин C всеки ден, за да избегнем недостига му.  


Витамин С спомага за следните функции:

Подпомага имунната система по време на или след физическо натоварване

Спомага за функционирането и здравето на кръвоносните органи, костите, хрущяли, венците, кожата и зъбите

Засилва метаболизма

Спомага за правилното функциониране на нервната система

Оказва добро влияние върху психическото здраве

Подпомага доброто функциониране на надбъбречните жлези

Предпазва клетките от окислителни процеси

Намалява умората и изтощението

Спомага за възстановяването на редуцираната форма на витамин Е

Спомага за усвояването на желязо

*В периоди на химичен, емоционален, психически и физиологичен стрес се ускорява изхвърлянето на витамин С от организма. Ето защо, за да се предпази тялото, е необходимо да се приемат по-високи дози.

Чист Витамин C - Без Помощни Вещества

Нашата добавка е в капсули от растителна целулоза. Това ни дава възможност да предложим добавка, която не изисква добавянето на излишни химикали, помощни вещества, свързващи съставки или изкуствени пълнители. Капсулата от растителна целулоза е създадена специално, за да се разгради естествено от киселината в стомаха ви, като гарантира, че тялото ще усвои хранителните вещества по време на храносмилането.

Добавките на таблетки често изискват влагане на повече допълнителни съставки и се абсорбират по-трудно от тялото. В сравнение с тях капсулите предоставят много по-добри възможности да не се добавят допълнителни ненужни вещества, а активните съставки да бъдат усвоени от организма.


Приложение

Свръхпроизводство на хистамини при инфекции на дихателната система, алергични смущения, бронхиална астма, язвен колит, обикновена настинка, стареене, възстановяване след болест или наранявания, злоупотреба с алкохол, стрес, тютюнопушене (всяка цигара унищожава приблизително 25 мг витамин С), излагане на вредни вещества, активен спорт, остеопороза, кожни язви и декубитални рани.

Витамин С е ефективно средство и при лечение на мъжко безплодие.

Допълнителният прием на витамин С също така намалява вероятността от развиване на хеликобактер-пилорна инфекция, рисков фактор, който може да доведе до рак на стомаха.

Важно е да се знае, че витамин С е необходим за синтеза на карнитин, аминокиселина, която транспортира мастните киселини до митохондриите на мускулната тъкан. Именно на ниското ниво на карнитин се дължи подчертаната умора и отпадналост при недостиг на витамин С и при ранния стадий на скорбут.

Подходящо за вегетарианци и вегани

Нашата добавка е подходяща за вегетарианци и вегани и не съдържа никакви алергени.


Състав:

Една капсула осигурява:

Витамин С (аскорбинова киселина) – 750 мг

Цитрусови биофлавоноиди – 150 мг

Растителна целулозна капсула – 120 мг


 

Начин на употреба: От 1 до 3 капсули дневно по време на хранене или по лекарско предписание.


*      100% активни съставки

*      Без глутен

*      Без лактоза

*      Без добавена захар, сол, мая

*      Без консерванти и изкуствени оцветители

*      Не е тестван върху животни

Етикети: G&G Витамин C 750 мг с Биофлавоноиди 150 мг, за имунитет - 120 капсули