• G&G Колаген Екстра (хидролизиран рибен Колаген, Глюкозамин, MSM и Витамин С) – 60 капсули

G&G Колаген Екстра (хидролизиран рибен Колаген, Глюкозамин, MSM и Витамин С) – 60 капсули

39.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
9399
Производител:
G&G

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Kолаген Eкстра е уникална комбинация от  колаген, глюкозамин, хондроитин, витамин С и MSM. Подпомага поддържането на оптимално здраве, еластичност  и подвижност  на ставите, нормалното функциониране на мускулите. Благоприятно повлиява болката, износването и подуването на ставите. Витамин C подпомага образуването на колаген и доброто състояние на кожата ,кръвоносни съдове, венци и зъби.

Приложение: подвижност и еластичност на ставите, подкрепа на възпалението, поддържане на добро състояние на кости, сухожилия, кожа, кръвоносни съдове, венци и зъби, поддържане на нормална съединителна тъкан,

В продукта има и MSM (метилсулфонилметан), което е органо-сярно съединение. Съдържанието на сяра в това съединение се използва от организма за поддържане на нормална съединителна тъкан. Това го прави и полезно за поддържане на оптимално здраве на ставите.

Включили сме в съставките и глюкозамин - естествено вещество в течностите около ставите. Достатъчното ниво на глюкозамин е от съществено значение за поддържане на баланса на течностите. Добавили сме също и хондроитин (вещество, намиращо се в ставния хрущял) за допълнителна опора на ставите.


Витамин С допринася за образуването на колаген, осигуряващ нормалното състояние на:

• Костите и хрущялите

• Кожата

• Кръвоносните съдове

• Венците

• Зъбите


 

Чист Колаген - Без Помощни Вещества

Нашата добавка е в капсули от растителна целулоза. Това ни дава възможност да предложим добавка, която не изисква добавянето на излишни химикали, помощни вещества, свързващи съставки или изкуствени пълнители. Капсулата от растителна целулоза е създадена специално, за да се разгради естествено от киселината в стомаха ви, като гарантира, че тялото ще усвои хранителните вещества по време на храносмилането

Добавките на таблетки често изискват влагане на повече допълнителни вещества и се абсорбират по-трудно от тялото. В сравнение с тях капсулите предоставят много по-добри възможности да не се добавят допълнителни ненужни вещества, а активните съставки да бъдат усвоени от организма.


Състав:

Една капсула осигурява:

Колаген хидролизиран (рибен) - 200 мг

Глюкозамин сулфат 2KCl – 250мг, (осигурява  - 148 мг глюкозамин основа)

Метилсулфонилметан (MSM) – 150 мг

Хондроитин сулфат (рибен ) – 150 мг

Витамин С (аскорбинова киселина) - 100 мг

Растителна целулозна капсула – 120 мг


Начин на употреба: от 1 до 2 капсули  дневно по време на хранене или по лекарско предписание.


*      100% активни съставки

*      Без глутен

*      Без лактоза

*      Без добавена захар, сол, мая

*      Без консерванти и изкуствени оцветители

*      Не съдържа ГМО

*      Не е тестван върху животни

Бърза поръчка