• G&G Beauty Collagen (хидролизиран рибен Колаген, Витамин С и Хиалуронова киселина) - 60 капсули

G&G Beauty Collagen (хидролизиран рибен Колаген, Витамин С и Хиалуронова киселина) - 60 капсули

  • Производител: G&G
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 8551
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 37.70лв.


Beauty Collagen е уникална комбинация от хидролизиран рибен колаген, Витамин С и Хиалуронова киселина. Поддържа здравината, хидратацията и  еластичността на кожата. Благоприятно повлиява състоянието на косата, ноктите, стави и сухожилия. Колагенът подпомага регенерацията на кожата, а хиалуроновата киселина спомага за задържане на влагата в кожата.

Хидролизираният колаген се усвоява по-лесно от организма поради по-малките молекули, на които е раздробен, вследствие на което незаменимите аминокиселини влизащи в неговия състав, са готови за усвояване.

Хидролизирания рибен колаген съдържа колаген тип I и тип III, които се използват за различните тъкани в тялото като тази на кожата. Колагенът подпомага регенерацията на кожата, а хиалуроновата киселина спомага за задържане на влагата в кожата.

Чист Колаген - Без Помощни Вещества

Нашата добавка е в капсули от растителна целулоза. Това ни дава възможност да предложим добавка, която не изисква добавянето на излишни химикали, помощни вещества, свързващи съставки или изкуствени пълнители. Капсулата от растителна целулоза е създадена специално, за да се разгради естествено от киселината в стомаха ви, като гарантира, че тялото ще усвои хранителните вещества по време на храносмилането.

Добавките на таблетки често изискват влагане на повече допълнителни вещества и се абсорбират по-трудно от тялото. В сравнение с тях капсулите предоставят много по-добри възможности да не се добавят допълнителни ненужни вещества, а активните съставки да бъдат усвоени от организма.


Състав:

Една капсула осигурява:

Колаген (рибен) - 450 мг

Витамин С (аскорбинова киселина) - 50 мг

Хиалуронова киселина – 50 мг

Растителна целулозна капсула – 120 мг


 

Начин на употреба: По 1 до 2 капсули  дневно  по време на хранене или по лекарско предписание. Да се приема  повече вода (2+ литра на ден).

*      100% активни съставки

*      Без глутен

*      Без лактоза

*      Без добавена захар, сол, мая

*      Без консерванти и изкуствени оцветители

*      Не съдържа ГМО

*      Не е тестван върху животни

Етикети: G&G Beauty Collagen (хидролизиран рибен Колаген, Витамин С и Хиалуронова киселина) - 60 капсули