• Fortify™ Optima® за жени /90 млрд. активни пробиотици/ Фортифай Оптима

Fortify™ Optima® за жени /90 млрд. активни пробиотици/ Фортифай Оптима

113.74лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
5319
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Fortify™ Optima® за жени /90 млрд. активни пробиотици/ – естествен продукт в подкрепа на вагиналното здраве.

Гъбичните и бактериални инфекции са широко разпространен проблем сред жените.


От инфекциите на пикочните пътища най-често срещан е циститът – бактериално възпаление на лигавицата на пикочния мехур, чиито основен причинител е чревната бактерия Escherichia Coli.


Най-разпространени сред гъбичните инфекции са бактериалната вагиноза и кандидозата. Причина за развитието на кандидоза е Candida Albicans – вид гъбички, изключително упорити и трудно податливи на лечение. При много жени, гъбичките от рода Candida съставляват около 20% от влагалищната микрофлора, което е нормално и не предизвиква оплаквания. Проблемът идва, когато под влияние на различни фактори Candida увеличи разпространението си, за сметка на добрите бактерии.


Бактериалната вагиноза също е резултат от неблагоприятни промени в състава на вагиналната микрофлора или повишени концентрации на анаеробните бактерии, сред които най-разпространена е Гарднерела вагиналис. Бактериалната вагиноза и кандидозата са едни от най-честите причинители на вагинално течение, придружео със сърбеж, парене при уриниране и др.


При много жени гъбичните инфекции се лекуват бавно – инфекцията затихва за известен период от време, след което отново се появява с всичките й симптоми… И така, до пълното излекуване минават години.


В огромна част от случаите и двата типа инфекции са рецидивиращи, като водеща причина за това е дисбалансът между добри / приятелски и патогенни микроорганизми в пикочо-половата система, стомаха и червата.


Продуктът Fortify™ Optima® за жени е специално формулиран в подкрепа на женското здраве пробиотик, отличаващ се с висока ефикасност и бързо действие.


Fortify™ Optima® за жени се различава коренно от повечето пробиотици за поддържане здравето на пикочо-половата система при жените, защото съдържа пробиотични бактерии от човешки произход – т. нар. Human Digestive Strains или накратко – HDS. За разлика от стандартните пробиотици, пробиотиците, изолирани от човешка среда са имунологично и генетично съвместими с човешкия организъм, и следователно – много по-ефективни и напълно безопасни дори при продължителна употреба.


Предимства на Fortify™ Optima® за жени:


-Източник на 10 уникални HDS пробиотични щамове, произлизащи от човешка микрофлора!


-Съдържа 90% лактобацили (Lactobacillus) и 10% бифидобактерии (Bifidobacteria) с цел постигане на здравословен баланс на вагиналната микрофлора и уринарния тракт!


-Най-голямо присъствие във влагалището и уринарния тракт заемат именно лактобацилите – млечно-кисели бактерии, чиито намален брой води до нарушения в нормалната флора. Затова Примадофилус Оптима За Жени  доставя оптимално количество лактобацили за оптималното възстановяване на здравословната флора!


-Осигурява 90 млрд. активни бактерии само в 1 капсула!


-Допринася за поддържане на здравословно Ph на влагалището!


-Подпомага нормалното състояние на уринарния тракт и го предпазва от инфекции!


-Допринася за поддържане нормалните функции на имунната система и стомашно-чревния тракт!


-Ентерично покритие, което  осигурява предпазването на пробиотичните бактерии от стомашната киселина и достигането им до мястото, където има най-голяма нужда от тях – червата!


-НЕ съдържа захар и глутен!


-Вегетариански капсули!


Активността и ефективността на бактериите до изтичане срока на годност, е гарантирана!


Наличието на достатъчно добри бактерии в пикочно-половата система, червата, стомаха, устната кухина и др., има ключово значение за ефективната защита от патогенните микроорганизми, причинители на редица болести.


Превесът на приятелски бактерии във влагалището е основното, към което жените трябва да се стремят, ако искат да ограничат гъбичните и бактериални инфекции.


Най-сигурното средство за поддържане на перфектна микробна флора на влагалището са специалните пробиотични добавки, с оптимално съдържание на лактобацили, възстановяващи бактериалното равновесие и намаляващи риска от последващ дисбаланс!


Пробиотиците, съдържащи човешки щамове, разработени от пробиотични култури, произлизащи от човешка интестинална микрофлора са изключително ефективни срещу инфекции на пикочо-половата система, проблеми с храносмилането, затлъстяване, отслабен иммунитет и др. За разлика от обикновените пробиотици, HDS пробиотиците или – Human Digestive Strains са генетично и имунологично съвместими с човешкия организъм и не предполагат слаба ефективност или пък рискове от нежелани ефекти.