• FLORAGYN / ФЛОРАЖИН СИЛВЪР СПРЕЙ ВАГИНАЛНА ПЯНА - 50 мл

FLORAGYN / ФЛОРАЖИН СИЛВЪР СПРЕЙ ВАГИНАЛНА ПЯНА - 50 мл

20.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
пяна
Каталожен код:
6240
Производител:
Германия

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Floragyn Silver Spray представлява специално създадено медицинско изделие, под формата на вагинална пяна, която се прилага за възстановяване и оздравяване при протриване, увреждане, изгаряне и възпаление на вагиналната лигавица, причинени от липса на развитие на тъканите.

Флоражин Силвър Спрей съдържа уникален комплекс от естествени съставки, като хиалуронова киселина, натурален екстракт от житни кълнове и колоидно метално сребро, които подпомагат оздравителните процеси и допринасят за по-бързото възстановяване и зарастване на нарушената тъкан.

Хиалуроновата киселина представлява естествена съставка, която стимулира фибропластите, допринасяйки за развитието на съединителната тъкан. Освен това хиалуроновата киселина действа успокоително и допринася за възстановяването на кожата.

Флоражин Силвър Спрей покрива лигавицата на влагалището с тънък слой хиалуронова киселина, като по този начин създава специален филм за защита на наранената кожа. По този начин хиалуроновата киселина подпомага процеса на зарастване и елиминира зачервяванията, дразненето и претриването на влагалищата лигавицата. Металното сребро под колоидна форма, е известно като най-старото и надеждно средство за унищожаване на микроби (“убива” над 650 микроби). Няма мирис, вкус и има много меко въздействие върху чувствителни тъкани. Екстрактът от житни кълнове, обогатен с витамин Е, е естествено хидратиращо и еутрофично масло с омекотяващо и антиоксидантно действие. Флоражин Сребро е особено подходящ като добавка при диатермо коагулация, лазерна терапия и криотерапия.


Начин нна приложение :1-2 апликации дневно.

Канюлата се вкарва в шишето като горната част на цилиндъра се държи насочена надолу.

Заема се удобно положение и канюлата се въвежда във влагалището на дълбочина около 5 см; след това се натиска в продължение на 4-5 секунди.