• FLORAGYN / ФЛОРАЖИН РАЗТВОР ЗА ВАГИНАЛНА ПРОМИВКА - 5 флакона

FLORAGYN / ФЛОРАЖИН РАЗТВОР ЗА ВАГИНАЛНА ПРОМИВКА - 5 флакона

21.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
разтвор
Каталожен код:
6241
Производител:
Германия

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Floragyn представлява специално създаден вагинален разтвор, съдържащ комплекс от лизати от лактобацили и хлорхексидин, който се използва за дълбочинно прочистване на влагалището и за възвръщане на нормалното състояние на вагиналната микрофлора.

Флоражин ефективно почиства лигавицата на влагалището, защитава я и доставя естествена свежест и сигурност през целия ден. Флоражин се прилага за възстанояване на бактериалната микрофлора на влагалището, нарушена от ежемесечното менструално течение, както и увредена от лекарствена терапия на вулвовагинални гъбични инфекции (Candida Vaginalis). Флоражин се използва и за отстраняване на неприятни секрети и бяло течение от вагината, както и за поддържане на добра хигиена след сексуален акт.

Разтворът на Хлорхексидин е със силно изразени антибактериални свойства срещу широк спектър грам-положителни и грам-отрицателни бактерии. Разтворът на Хлорхексидин възпира развитието на вирусни и гъбични инфекции още в зародиш. Лизати на лактобацили въздействат срещу патогенните микроорганизми и възпрепятстват тяхното размножаване. Флоражин за вагинални промивки е под формата на удобни и лесни за употреба флакони за еднократна употреба. 

Разклатете добре преди употреба! Скъсва се запоената капачка и канюлата на Флоражин, изкарва се напълно от вътрешната част. Заема се удобно положение и канюлата се вкарва във влагалището на дълбочина около 8 см. Накрая избърсвате, а влагалището не се промива с вода