• FLEVOFIX - ЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И ХЕМОРОИДИ

FLEVOFIX - ЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И ХЕМОРОИДИ

38.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
тинктура
Каталожен код:
3449
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

При фамилна обремененост

Заседнал начин на живот

Изтъняване на стените на кръвоносните съдове

Повишено кръвосъсирване

Забавяне на кръвообращението

Тромбоза

Хемороиди

Варикозните вени

Студени крайници


Небалансираната динамика на живота ни, често води до появата на един специфичен проблем – варикозните вени. Те се развиват в продължение на години, често дори и без човек да забележи появата им. Това заболяване се характеризира с видоизменение на кръвоносните съдове, което води до появата на силна болка в краката и затруднено движение.

Факт е, че в момента пазарът предлага широк спектър от продукти, които са предназначени да се борят с проявите на варикозните вени. ФЛЕВОФИКС е средството, което и ефективно спомага за възвръщането на нормалното движение на тялото.


ВАРИКОЗНИТЕ ВЕНИ КРИЯТ СЕРИОЗНИ ОПАСНОСТИ!

Разширените вени са част от кръвоносната система, където кръвта не циркулира правилно, затруднявайки потока от краката към сърцето. Често наричат варикозните вени „флебит“, но това не е официалното медицинско название.

Много от пациентите, страдащи от варикоза, смятат, че подутите, възлести вени са просто естетически дефект, който могат да скрият прикривайки засегнатите участъци с подходящо облекло или използвайки грим. Но в действителност тези хора на правят нищо, за да излекуват самия проблем!


ТРОМБОЗА

Венозните стени изтъняват и се сливат с кожата

Всяка кожна лезия може да предизвика кървене

Появата на трофични язви, вследствие на проблеми с кръвообращението и недостиг на хранителни вещества за тъканите

ПРИЧИНА ЗА КРЪВНИТЕ ТРОМБИ

Кръвните съсиреци са резуртат от защитната функция на организма, който се опитва да спре кървенето. Тези кръвни съсиреци могат да са много опасни поради следните три причини:

изтъняване на стените на кръвоносните съдове

повишено кръвосъсирване

забавяне на кръвообращението

ПОЯВАТА НА КРЪВНИ СЪСИРЕЦИ МОЖЕ ДА ЗАПУШИ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ ОТЧАСТИ ИЛИ НАПЪЛНО!

РИСКОВИ ФАКТОРИ ЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ

наследственост

заседнал начин на живот

бременност

интензивна физическа активност

качване на тегло

тютюнопушене

ФЛЕВОФИКС - ПРОДУКТ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Помага за премахване причината за кръвните съсиреци, а не само козметичен ефект

Помага за стимулиране на кръвообращението и укрепване стените на кръвоносните съдове

Помага за жизнен, здрав вид и тонус


ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ

ФЛЕВОФИКС допринася за спиране образуването на простагландини, веществата, които активират възпалителния процес, и потиска ензимите, които допускат развитието на възпалението


ФАРМАЦЕВТИЧНО ДЕЙСТВИЕ

ФЛЕВОФИКС действа в дълбочина и спомага за ограничаване чупливостта на капилярите и пропускливостта на венозните стени като съдейства за укрепване на тяхната резистентност. Подпомага за нормализиране на кръвообращението  като подобряване сърдечната функция, работата на мозъка и на вътрешните органи.

Съставът на ФЛЕВОФИКС е абсолютно натурален. Сред най-важните екстракти, които са включени в крайната формула на продукта се отличават три билкови и един плодово-витаминов комплекс. Тяхното действие върху организма е неоспоримо според народната медицина, а комбинираната им сила придава още по-голяма ефективност на продукта в неговия финален вариант. Освен, че ФЛЕВОФИКС съдейства за бързо и трайно облекчаване на болката в краката и намаляване разширяването на вените, той се отличава и с това, че неговата редовна употреба не води до появата на каквито и да било нежелани странични ефекти.

Бърза поръчка