• Филтри за вода с природен зеолит -12 филтъра Биопрограма

Филтри за вода с природен зеолит -12 филтъра Биопрограма

15.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
филтри
Каталожен код:
7588
Производител:
Биопрограма

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Филтри за вода от 100% висококачествен природен зеолит, преминал тристепенна активация. Йонизират и пречистват водата по естествен начин. Редовната употреба на преструктурирана чрез натурален зеолит вода влияе благоприятно върху процесите на храносмилане, неутрализира свободните радикали, изчиства организма от токсичните вещества, в това число и радиоактивните отлагания. Йонизираната вода е източник на необходимите микро- и макроелементи, спомага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, и намалява нивото на общия холестерол.

Начин на употреба: Поставете 1 филтърен плик в 1.5 литра слабоминерализирана вода (трапезна или изворна) и оставете да престои 6 до 8 часа. Консумирайте редовно преструктурирана вода. За оптимален ефект приемайте между 1.5 и 2.5 литра вода на ден. Един филтърен плик може да се използва за до 15 литра вода, след това се заменя с нов. Възможно е леко замътняване на водата при първата употреба.
Високоефективен имуномодулатор - възстановява минералния обмен в организма. Изчиства токсините и свободните радикали. Нормализира нивото на pH в организма. Инициира процеси на отстраняване на непотребните клетки и тъкани, включително и канцерогенните. Нормализира хормоналния баланс. Подпомага фукцията на черния дроб. Не се отлага по никакъв начин в организма.

Опаковка: 12 х 15 гр