• FERROLIFE / ФЕРОЛАЙФ билкова добавка с желязо - 30 таблетки

FERROLIFE / ФЕРОЛАЙФ билкова добавка с желязо - 30 таблетки

23.32лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
9675
Производител:
ИТАЛИЯ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Ferrolife / Феролайф е хранителна добавка, съдържаща желязо от пшеничен зародиш с висока бионаличност. Тя допринася за нормалната когнитивна функция, за транспорта на кислород в тялото, поддържа имунната функция и нормалното образуване на червени кръвни телца. Съдейства за защитата на клетките от оксидативен стрес и преноса на желязо в организма.


Състав (в дневна доза от 1 таблетка):

Сух екстракт от лайка - 200 мг

Сух екстракт от пшеничен зародиш - 200 мг

Витамин C - 72,5 мг

Сух екстракт от ацерола - 50 мг

Цинк - 15 мг

Желязо- 14 мг

Мед - 1,2 мг

Витамин B12 - 1 мкг


Съставки:

Лайка (Matricaria recrutita) сух екстракт, пшеничен зародиш (Triticum aestivum) сух екстракт, железен глюконат, цинк глюконат, целулоза, витамин C, ацерола (Malpighia glabra) сух екстракт, калциев фосфат, антислепващ агент: силициев диоксид, магнезиев стеарат, меден глюконат, витамин B12.


Указания за употреба:

Приемайте по една таблетка Феролайф / Ferrolife дневно, за предпочитане по време на хранене. Дневната доза може да бъде увеличена след изрична консултация с лекар.


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.