• FAVIO FORTE / ФАВИО ФОРТЕ - 60 капсули

FAVIO FORTE / ФАВИО ФОРТЕ - 60 капсули

19.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
60.35
Производител:
Healthy Life

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Favio Forte - За нормални нива на глюкоза в кръвта, подсилен с Гимнема


Ползи от приема на Favio Forte:

 § Спомага за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта

§  Благоприятства пациенти с периферна невропатия

§  Допринася за нормалното зрение

§ Подпомага функцията на имунната система, допринася за намаляване на умората и подобрява концентрацията


Favio Forte e уникален продукт, създаден за хора с диабет и пациенти в предиабетно състояние. Favio Forte съдържа 14 витамина и минерала, които са подсилени с екстракт от Гимнема.
Гимнем
a (Gymnema sylvestre) e древно растение със страна на произход Индия, което спомага за глюкозния метаболизъм (преработването на въглехидратите в тялото). Екстрактът от Гимнема участва в метаболизма на липопротеините и спомага за регулирането на холестерола. Освен това, екстрактът от Гимнема спомага за регулиране на желанието за сладко, заради активната съставка гимнемна киселина в него. В заключение – Favio Forte се препоръчва за по-лесното поддържане на оптимални нива на захар в кръвта.

Favio Forte съдържа оптимални дози Алфа-липоева киселина, Лутеин, цинк, хром, витамин А и витамин В6 и оказва благоприятен ефект срещу развитието на усложненията на диабета. В допълнение на изброение съставки, Favio Forte съдържа oще 14 есенциални витамина и минерала, което го превръща в комплексен продукт от микроелементи, създадена за подсилване на тялото при наличието на захарен диабет и при преддиабетни състояния. Витамин С, Биотин, Витамин В12, Магнезий и Ниацин във Favio Forte са комбинирани в оптимални количества и допринасят за намаляване на умората и спомагат за повишаване на енергията. Витамин A и Лутеин във Favio Forte подпомагат поддържане на нормално зрение. Витамин С и Витамин В6 действат благоприятно при диабетна полиневропатия. Селенът във Favio Forte  допринася за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и имунитета.

 

Favio Forte се препоръчва от Сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“.

  Продуктът съдържа:

 

Витамини и минерали

Съставки/дневна доза (2 таблетки)

% РКП

Гимнема екстракт

200 мг

 

Магнезий (магнезиев оксид)

200 мг

53%

MON6X®*

123,9 мг

 

Витамин С (L-аскорбинова киселина )

120 мг

150%

Калций (Калциев карбонат)

120 мг

15%

Витамин E (D-алфа-токоферол-ацетат)

30 мг a-TE

250%

Ниацин (Никотинамид)

18 мг NE

112%

Пантотенова киселина (Калциев-D-пантотенат)

6 мг

100%

Витамин  B2 (Рибофлавин)

1,6 мг

114%

Витамин B1 (Тиаминов хидрохлорид)

1,4 мг

127%

Манган (Манганов глюконат)

1 мг

50%

Фолиева киселина (Птероилмоноглутаминова киселина)

400 μг

200%

Биотин (D-биотин)

150 μг

300%

Селен (Натриев селенат)

60 μг

109%

{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "Product", "name": "FAVIO FORTE / ФАВИО ФОРТЕ - 60 капсули", "image": "https://www.aptekadetelina.bg/image/cache/catalog/FAVIOFORTE-220x220.png", "description": "Favio Forte - За нормални нива на глюкоза в кръвта, подсилен с ГимнемаПолзи от приема на Favio Forte: §  Спомага за поддържане на нормални нива на глюкоза в кръвта§  Благоприятства ", "brand":{ "@type": "Thing", "name": "Healthy Life" }, "offers":{ "@type": "Offer", "priceCurrency": "BGN", "price": "19.99", "availability": "В наличност", "seller":{ "@type": "Organization", "name": "Executive Objects" } } }
Бърза поръчка