• FAT BURNER – КОНТРОЛИРА ТЕГЛОТО И АПЕТИТА

FAT BURNER – КОНТРОЛИРА ТЕГЛОТО И АПЕТИТА

  • Производител: Biotica 1961
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 2552
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 43.00лв.


ЗАЩО Е УНИКАЛЕН FAT BURNER


Пазарът предлага голямо разнообразие на продукти, с които да отслабнете. Но FAT BURNER е номер едно в света благодарение на уникалното си действие:

 Специално разработен е за особеностите на метаболизма

 Няма странични ефекти

 Не повлиява съпътстваща лекарствена терапия

 Специално разработените желатинови капсули се приемат лесно

 Формулата му е изцяло билкова и щади организма

 Високоефективен и с видими резултати за кратък период от време

Защо наднорменото тегло стана бич на нашето време?


В последните години процентът на хората с излишни килограми непрекъснато нараства. Като основна причина за това специалистите сочат драстичната промяна в начина на живот на човека през последните десетилетия и последвалите от това физиологични и психически изменения.


 Животът ни е прекалено динамичен

Не се наспиваме, на работа се храним със сандвичи, а основното ни хранене е късно вечер или дори през нощта. Нарушенията в хранителното поведение несъмнено водят до появата на наднормено тегло. Хроничното недоспиване също нарушава изработването на храносмилателни ферменти.


 По цял ден сме на бюрото, през останалото време не слизаме от колата, а вечерта прекарваме пред телевизора

Липсата на достатъчно движение е процес, при който организмът няма за какво да изразходва усвоените калории.


 Страдаме от хронично заболяване

…на бъбреците, сърдечно-съдовата система или имаме проблеми с храносмилателните органи. В организма ни се задържат течности. Те се проявяват външно, когато тяхното количество превиши 5 литра. По този начин телесната ни маса се увеличава с 5-7%. Това заболяване трябва задължително да се лекува.


 Преживяваме труден момент и имаме само една радост – напук на всичко да се наядем до насита и да лежим на дивана

Установено е, че 30% от хората пълнеят на “нервна почва”, в състояние на депресия. Понякога вълчият апетит и покачването на теглото са единствените признаци на едно психично заболяване.


 Свръхпроизводство на хормони

Закръгляне на лицето, зачервяване на бузите, окосмяване на тялото. Тревожи ни и високото кръвно. При жените често е нарушен месечният цикъл, а мъжете страдат от намалена потентност… Това се случва при по-голямо производство на хормони на надбъбречните жлези (глюкокортикоиди). Причината може да бъде наличието на някаква инфекция или злокачествено образувание в надбъбречните жлези, заболяване на отдел от мозъка (хипофиза или хипоталамус) или приемането на препарати, съдържащи глюкокортикоиди (те се назначават най-често при ревматизъм или възпаления).


 Покачване на теглото, съчетано с

…кожен сърбеж, често уриниране, влошено зрение, жажда. Това са типичните признаци на диабет тип 2. Трябва незабавно да потърсите помощ от ендокринолог, да си направите кръвен анализ и да изследвате задстомашната си жлеза.


 Преживяваме т.нар. хормонален стрес – бременност, климакс, пубертет

През тези периоди се извършва пренастройване на организма и свързани с това колебания в теглото. Смята се, че най-трудно е да се свалят излишните килограми, натрупани през последните два месеца от бременността.ОПАСНО ЛИ Е  наднорменото тегло? До какво може да доведе?


Натрупаните излишни килограми могат сериозно и трайно да увредят здравето ни. Като следствие от тях неусетно се сдобиваме с:


 Хипертония

90% от хората с наднормено тегло са с високо кръвно налягане. 2/3 от тях имат проблеми с него още преди да навършат 40 години. 10 кг наднормено тегло увеличават цели 6 пъти риска от инсулт и инфаркт. Намаляването на телесната маса с 5 кг позволява са се намали кръвното налягане с 10 мм рт. ст. дори без употребата на лекарства.


Захарен диабет тип 2

От него се страдат най-вече хората на средна възраст. Килограмите са главен рисков фактор. Задстомашната жлеза произвежда инсулин, но поради нарушенията в обмяната на веществата глюкозата не може напълно да проникне в клетките и се натрупва в кръвта. Установено е, че средно пълните диабетици живеят с 8-10 години по-малко в сравнение с техните здрави връстници.


 Сексуални проблеми

Жените, които са с 15 килограма над нормата, страдат от намалена репродуктивна функция, срещат трудности в периода на бременността и са застрашени от усложнения на сърцето и бъбреците по време на раждане. При пълните мъже се намалява количеството сперма и нарастват застойните явления в органите на малкия таз – простатата и бъбреците. И при двата пола се увеличава и натоварването върху гръбначния стълб.


 Варикоза

При наднормено тегло се нарушава тонусът на кръвоносните съдове. Затруднява се венозното оттичане и това способства появата на варикозно разширение на вените. Прекалено голямото натоварване на краката и сгъстяването на кръвта, предизвикано от нарушение в мастния обмен, увеличава няколко пъти риска от тромбоза на дълбоките вени. 60% от хората, починали от тромбоемболия на белодробната артерия, са страдали от затлъстяване.


ВНИМАНИЕ към диетите


Според диетолозите нов фактор на затлъстяването все по-често стават модните диети. Особено опасно е т.нар. “сухо гладуване”, което може да доведе до обезводняване и интоксикация, тъй като продуктите на разпада не излизат с урината, а се натрупват в организма. Могат да се подлагат на гладуване само тези, които не страдат от хронични заболявания. Много често след продължително ограничаване в храната килограмите отново се покачват много бързо. В повечето случаи те дори надвишават теглото преди започване на диетата.


На помощ идва феноменалният FAT BURNER!


Идеята за този продукт не е нова, но принципът й на действие я отличава от всички други възможни разработки в световен мащаб. Лайфстайл продукт с комплексно действие, който не само отслабва, но и детоксикира, оформя тялото, извлича излишните течности и дава тонус. Първите разработки датират от средата на 80-те години, но в завършен вид той успява да излезе едва сега, когато съвременните технологии позволяват да се комбинират екстракти с достатъчна чистота, за да се постигне синергично действие върху тялото.


FAT BURNER


Гарантира до минус 0,5 кг на ден

Гарантира до минус 3,5 кг на седмица

Гарантира до минус 10-12 кг за един месец

Дава гаранция за качество. Той е изцяло екологичен продукт

Не влияе негативно на сърцето и нервната система

Формулата му е от 100% натурални съставки


Оказва насочено въздействие върху мазнините в тялото

FAT BURNER е иновативен продукт, комбинация от 100% естествени съставки, която стимулира метаболитните процеси


Съдържа концентрирани екстракти от най-мощните познати фитонутриенти за редукция на теглото и поддържане на здравето.

Засилва метаболизма

Понижава апетита и намалява теглото

Помага в борбата с целулита

Спомага за изгарянето на мазнини

Осигурява пълна детоксикация на организма

Спомага за изхвърлянето на задържаните течности от тялото

Намалява нивата на холестерола

Намалява риска от диабет

Стимулира енергийния поток в тялото

Повишава термогенезата

Контролира кръвното налягане

Понижава риска от тежки заболявания

Удължава живота на човек