• Estrogen For Women / Хормонална подкрепа за жени - 30 таблетки

Estrogen For Women / Хормонална подкрепа за жени - 30 таблетки

53.60лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7551
Производител:
Revita

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Поддържа нормален хормонален баланс при жените.

 Как действат активните съставки в Estrogen For Women:

-подпомагат здравословния метаболизъм на естрогена;

-допринасят за облекчаване на често срещаните оплаквания и дискомфорт при менопауза, като горещи вълни и нощно изпотяване;

-поддържат нормален хормонален баланс.

 Менопаузата може да доведе както до физически, така и до психически дискомфорт при жените. Основната причина за менопаузата е бързо променящите се нива на естроген. Този хормон е преобладаващ в женското тяло и е отговорен за голям брой процеси. Estrogen for Women е растителна формула, която поддържа здравословен метаболизъм на естрогена и подпомага тялото при често срещани оплаквания и дискомфорт, свързани с менопаузата, като горещи вълни, нощно изпотяване и проблеми с настроението.

Хранителната добавка на Life Extension съдържа соеви изофлавони, калций и мощни растителни продукти като концентриран екстракт от хмел, екстракти от броколи, женско биле, норвежки смърч, витекс, китайска ангелика и други.

Патентованият екстракт от хмел намалява честотата на горещите вълни с 50%. Доказано е също, че има благотворен ефект върху други видове дискомфорт, свързани с менопаузата. Висококонцентрираният екстракт от броколи подпомага здравословния метаболизъм на естрогена и насърчава нормалното клетъчно делене. Клинично потвърдено е, че екстрактът от женско биле намалява тежестта и честотата на горещите вълни, свързани с менопаузата.

Китайската ангелика е билка с естроген-подобни ефекти. Смята се, че помага за поддържането на добро менструално здраве и намалява дискомфорта в периода на менопаузата. Установено е, че витекс може да помогне за балансирането на женските хормони и настроението. Освен това, формулата е подобрена и със стандартизирани лигнани, за които е клинично доказано, че блокират някои от нежеланите ефекти, които естрогенът може да има върху тялото.

Дозировка: по 1 таблетка сутрин.