• Entan

Entan

  • Производител: Борола
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 4250
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 13.50лв.


Какво съдържа Entan?

Entan съдържа 80 mg проантоцианидин и 40 mg стандартизиран екстракт на гинко билоба в една капсула. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула Entan.


Как действа?

Entan подобрява кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка. Заздравява колагена и еластина. Укрепва стените на кръвоносните съдове. Има противовъзпалително действие. Ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата. Предотвратява слепването на тромбоцитите (вид бели кръвни телца), подобрява течливостта на кръвта и не позволява запушването на съдовете. Доставя необходимите кислород и хранителни вещества. Освен това Entan притежава мощно антиоксидантно действие и по този начин предпазва съдовете и клетките от увреждащото действие на свободните радикали.


Кога да използваме Entan?

нарушено кръвоснабдяване на ретината

хронична венозна и лимфна недостатъчност на долните

крайници (разширени вени, лимфедем, хемороиди)

периферни съдови заболявания, напр. при диабет, синдром на Рейно и др.

световъртеж и шум в ушите

постоперативен и посттравматичен оток

мозъчна атеросклероза и състояния след инсулт

за подобряване на паметта и концентрацията

Има ли научни доказателства за Entan?

Съставките на Entan са едни от най-задълбочено проучените природни продукти в света. Има стотици научни проучвания, доказващи техния ефект при различни състояния, като напр. нарушено кръвоснабдяване на ретината, хронична венозна и лимфна недостатъчност на долните крайници, за подобряване на паметта и мисловните процеси, при мозъчна атеросклероза, шум в ушите, световъртеж и периферни съдови заболявания.


Има ли странични ефекти?

Когато се прилага правилно Entan е практически безвреден. При едновременно приложение с противосъсирващи средства (антикоагуланти) Entan потенцира техния ефект.


Как да използваме Entan?

По 1 капсула до 3 пъти дневно след хранене.


Как да го съхраняваме?

На сухо място при температура под 25о С, недостъпно за деца.

Entan® е търговска марка. Продуктът е произведен в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика. Entan е хранителна добавка.