• ENESTIN FORTE / ГЕНЕСТИН ФОРТЕ при менопауза - 30 таблетки

ENESTIN FORTE / ГЕНЕСТИН ФОРТЕ при менопауза - 30 таблетки

25.63лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
9674
Производител:
ИТАЛИЯ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Почти няма жена, която след определена възраст да не си задава въпроса "Какво да пия при менопауза?" Генестин Форте / Genestin Forte допринася за поддържане на доброто женско здраве след намаляването на количеството естрогени в тялото и спирането на месечния цикъл.


Активен състав в препоръчителна доза за дневен прием в 1 таблетка:

Сух екстракт от черен кохош- 200 mg

Сух екстракт от соя - 187,5 mg

Сух екстракт от червена детелина - 62,5 mg

Сух екстракт от полски хвощ - 50 mg

Сух екстракт от люцерна - 50 mg

Общо изофлавони - 80 mg


Пълен състав: соя (Glycine max) сух екстракт, черен кохош (Cimicifuga racemosa) сух екстракт, калциев фосфат, микрокристална целулоза, червена детелина (Trifolium pratense) сух екстракт, полски хвощ (Equisetum arvense) сух екстракт, люцерна (Medicago sativa) сух екстракт, антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Указания за употреба: приемайте по една таблетка Генестин форте дневно с чаша вода преди основното хранене


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.