• ЕКСПРЕСЕН КОМБИНИРАН ПОЛЕВИ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛЮНКА DRUG WIPE 5s

ЕКСПРЕСЕН КОМБИНИРАН ПОЛЕВИ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛЮНКА DRUG WIPE 5s

55.80лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
Експресен комбиниран полеви тест за наркотици в слюнк
Каталожен код:
1037
Производител:
Керагон ЕООД

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Специализиран комбиниран тест за наркотици в слюнката. Действието на тестовете  се основава на имунологичен процес отчитащ наличието на наркотично вещество. Анализът дава видим, качествен резултат в рамките на 5 минути.

Предлагат се като два отделни комбинирани теста за засичане на следните наркотици:

Канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин, екстази, кокаин, крек, опиати, морфин, хероин и КЕТАМИНИ.

Канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин, екстази, кокаин, крек, опиати, морфин, хероин и БЕНЗОДИАЗЕПИНИ.

Предназначение: МВР, КАТ, граничен контрол, митници, контрол на служители, в здравни заведения и клинични лаборатории, при пробация, в затвори, учебни заведения и др.

Как работи теста :

Действието на тестовете  се основава на имунологичен процес. Анализът дава видим, качествен резултат в рамките на 3 до 8 минути.

Как се тества по проба от слюнка :

Пробата от слюнка се взема от езика. Необходимо е микроскопично количество проба за да направите тест, не повече от 10 микролитъра, затова взимането на проба е бързо и не е притеснително за тествания субект. Цялата процедура по взимане на пробата отнема не повече от 10 секунди. С подложката пробата от слюнка се прехвърля върху тест-лентите. Зоните за отчитане съдържат специфични антитела на наркотични вещества, оцветени в червено. Ако пробата съдържа наркотици, те се свързват с антителата и на тест лентата излиза ясна червена черта.

Разлика между тестове по урина и тестове по слюнка :

За разлика от урината, наркотичните вещества в слюнката изчезва след няколко часа. Затова наличието на положителен резултат за наркотик в слюнката говори за скорошно приемане и вероятно продължаващо въздействие на наркотика върху тествания субект. Това е от  значение в случаите когато действието на дрогата влияе пряко върху безопасността при изпълнение на определени действия, като управление на МПС или при работа с машини. С други  слюнчените наркотестове установяват наличието на наркотичните вещества в момента на взимане на пробата, докато времевия прозорец на наркотестовете по урина е много по-голям, до няколко седмици.

За еднократна употреба !