• Dräger Рас® 6000 едноканален газдетектор за CO, H2S, SO2 или O2

Dräger Рас® 6000 едноканален газдетектор за CO, H2S, SO2 или O2

590.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
дрегер
Каталожен код:
2763
Производител:
Alcotester

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Персоналният газанализатор за откриване на един газ за ограничена употреба Dräger Pac®6000 измерва CO, H2S, SO2 или O2 надеждно и точно, дори и в най-тежките условия. Здравата конструкция, краткото време за реакция на сензора и мощната батерия осигуряват максимална безопасност за до две години, като практически не се изисква поддръжка.


Защо да изберете Dräger Pac®6000?


Висока производителност за максимална сигурност – персоналният газанализатор за откриване на един газ с точност и надеждност предупреждава срещу опасни концентрации на въглероден окис, сероводород, серен диоксид или кислород.

Мощните сензори t-90 осигуряват бързи реакции. Pac 6000 е гъвкав благодарение на широкия обхват на измерването. Сензорът за CO например измерва концентрации от 1 до 1999 ppm, а сензорът за H2S е от 0,4 до 100 ppm.

Лесно боравене благодарение на ясното ръководство за потребителя – D-светлината показва дали функционалността на устройството е тествана и че то е готово за употреба. Корпусът е проектиран с цел Вашата безопасност: всеки вариант на сензорите на Dräger Pac 6000 има ясно, добре видимо цветно кодиране, като по този начин се намалява вероятността от грешки.

Сигурна функционалност дори при тежки условия – Pac 6000 може лесно да се справи и при екстремни условия: в зависимост от сензора могат да се понасят температури от -40°C до 55°C и въздушно налягане между 700 и 1300 mbar.

Мембранният филтър предпазва сензора от чужди тела като прах и течности. Устойчивият химически и на удари корпус отговаря на изискванията, определени в характеристиките на стандарта IP68.

Лесен за ползване дисплей с цялата важна информация – не съдържа думи и ясно показва съответната концентрация на газа. Показва се и друга важна информация, напр. оставащото време за работа и капацитета на батерията. Яркото фоново осветление гарантира ясно разчитане на всички стойности на тъмно.

360° аларма с различни функции – ако Dräger Pac 6000 измери опасни газови концентрации, се задейства звукова, визуална и отчетливо вибрираща аларма. Два ярки мигащи светодиода в горната и долната част на устройството гарантират, че алармата е лесно забележима от всички страни. Акустичната аларма достига ниво на звука от 90 dB. На дисплея може да се покаже максималната концентрация, измерена във всеки определен момент. По-рано регистрираните аларми могат да бъдат заредени също по-късно, дори и ако са били потвърдени. Pac 6000 с кислороден сензор има два допълнителни прага за аларма в допълнение към стандартната настройка на прага на алармата.

Регистратор на събития за анализи и отчети – Dräger Pac 6000 регистрира концентрациите и събитията с дата и час. Данните могат да се изтеглят на компютър чрез интерфейс и да се обработват допълнително там.

Икономични оперативни разходи – газанализаторите Pac 6000 са оборудвани с изключително издръжливи DrägerSensors® и мощна батерия. Не се налага смяна нито на сензора, нито на батерията през целия двугодишен живот без поддръжка на версиите H2S, SO2 и CO. Срокът на експлоатация на устройството Dräger Pac 6000 започва, когато то бъде активирано за първи път. Устройството автоматично се изключва след две години. Pac 6000 е защитен от вода, прах и други чужди тела чрез специален мембранен филтър.

Когато филтърът се замърси силно, можете бързо и лесно да го замените сами. Устройството е готово да се използва отново за нула време.

Бърз функционален тест , който спестява време и пари. Функционалните тестове и калибриранията могат да се извършат особено ефективно с помощта на станцията за калибриране Dräger X-dock®. Автоматичните тестове за годност в X-dock са ефективно и удобно решение, благодарение на кратката продължителност и изключително ниската консумация на газ за тестване. Dräger Pac 6000 просто се поставя в изпитателната станция и автоматично избира правилната настройка.