• Dräger INTERLOCK 7000 дрегер-имобилайзер за МПС

Dräger INTERLOCK 7000 дрегер-имобилайзер за МПС

3,576.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
дрегер
Каталожен код:
2765
Производител:
Alcotester

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Dräger Interlock 7000 e изключително бърза система за контрол на МПС – дрегер-имобилайзeр, блокиращ двигател, ако открие алкохол в теста на водача на МПС, подходяща както за превенция и фирмен контрол, така и за лица в пробация след нарушение.


räger Interlock 7000 е образец за изтънчен немски инженеринг. Изключително модерен дизайн, много бърз и най-важно изключително интуитивен за употреба, така че да не затрудни шофьора. Работи практически в целия възможен температурен диапазон от -45°С до +85°С, осигурявайки сигурност и при най-екстремни външни условия.


В структурно отношение се състои от две части: уред за даване на проба и контролно устройство. След даване на проба в уреда и анализът й контролното устройство позволява или не позволява на двигателя да запали – в зависимост дали в пробата е открита концентрация под или над предварително зададена граница.


Допълнително може да се добави камера и/или GPRS модул според специфичните изисквания за клиента. Информация от паметта на блока за управление може да се сваля за анализ от упълномощено лице на персонален компютър чрез инфрачервен или Bluetooth комуникационен порт.


Dräger Interlock 7000 може да се използва за контрол на всички професионални водачи, в т.ч. в обществения трансорт и товарните превози. Моделът се използва изключително в редица страни за контрол на лица в пробация поради управление на МПС в нетрезво състояние.


Interlock 7000 влиза в готовност за по-малко от 5 секунди при температура над 0°С. Дизайнът му го прави лесен у удобен за употреба. Мундщукът се закрепва на задния панел на уреда и когато не се използва, дрегерът е неразпознаваем и не смущава пътниците в превозното средство, че шофьорът им подлежи на проверка за алкохол.


В контролното устройство на Interlock 7000 се пазят подробни детайли за до 500 000 теста, включително дата, час, съгласие или отказ за даване на проба, измерена концентрация на алкохол, дали уредът е позволил запалване, или е блокирал двигателя, както и дали е правен опит за манипулация на теста. Информацията от паметта може да се прехвърли за последваща обработка на персонален компютър чрез инфрачервен интерфейс или Bluetooth. Достъп до паметта имат само оторизирани лица за избягване на манипулации.


Уредът предлага възможност в някои предварително зададени случаи информация от контролното устройство веднага да се прехвърли към отговорни лица посредством допълнителен модул за безжична връзка. Такъв случай е например опит за манипулиране и запалване на двигателя, когато водачът е дал положителна проба.


Interlock 7000 , в съответствие с местното законодателство в сферата, може да бъде допълнително оборудван с камера, която да заснеме даващия пробата.

Бърза поръчка