• Dr. Shade’s THRIVAGEN / ТРИВАГЕН - 50 ml

Dr. Shade’s THRIVAGEN / ТРИВАГЕН - 50 ml

127.44лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
суспензия
Каталожен код:
7759
Производител:
Quicksilver, USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Допринася за нормалното функциониране на женската полова и репродуктивна система.

Действие на активните съставки в Dr. Shade’s THRIVAGEN

поддържат нормалния менструален цикъл и нормално функциониране на женските репродуктивни органи;

осигуряват енергия на цялото тяло и засилват женското либидо;

подобряват устойчивостта на стрес, балансират настроението и подобряват съня.

Хроничният стрес може да окаже съществено влияние върху баланса на женските хормони и да влоши здравето на жените. Това може да доведе до нарушения като дисбалансиран менструален цикъл, по-ниско либидо, промени в настроението и проблеми със съня. Dr. Shade’s THRIVAGEN е липозомна добавка, специално разработена с уникална комбинация от 16 различни билкови екстракти, които допринасят за поддържането на баланса на женския хормон и спомагат за намаляване на въздействието на стреса върху женското тяло.


Защо работи

Хроничният стрес може да предизвика изцеждащ ефект върху женското тяло. Поради тази причина нуждата от прием на добавки с антиоксиданти и хранителни вещества за съхраняване здравословното състояние на женското тяло, се увеличава.

Адаптогените са вид хранителни вещества, които са особено подходящи за поддържане на здравето на жените, намиращи се в състояние на стрес. Адаптогените в Dr. Shade’s THRIVAGEN / Триваген помагат за насърчаване на процесите, които помагат на тялото да се справи по-добре със стреса. Те действат, като помагат на тялото да осигури балансиран отговор на стресорите, а също така насърчава качеството на съня и инхибира промените в настроението.

Dr. Shade’s THRIVAGEN / Триваген съдържа адаптогенна смес от не по-малко от 16 хранителни вещества, която включва енергийно подпомагащи билкови екстракти от: гиностема, акай бери, перуанска мака, американски женшен, шизандра, женско биле, златен корен, астрагал, рейши, катауба, гуарана, шатавари, ашваганда, ангелика архангелика, витекс и кленов сироп.

Dr. Shade’s THRIVAGEN / Триваген съдържа билкови екстракти, особено подходящи за женската ендокринна система и здравето на жените като витекс, шатавари и ангелика архангелика. Екстрактът от плодовете на витекс отдавна се използва за поддържане на хормоналния баланс при жените. Също така се употребява за насърчаване на нормалния менструален цикъл, както и за намаляване на често срещаните проблеми и метеорази, свързани с менопаузата.

Шатавари е растение, което традиционно се употребява в аюрведичната медицина. То осигурява естествени фитоестрогени и спомага за насърчаване на нормална хормонална функция при жените. Шатавари предотвратява промените в настроението, предизвикани от хормоналния дисбаланс, а също така поддържа здравето на жените като цяло.

Екстрактът от ангелика архангелика насърчава редовния и нормален менструален цикъл, а също така може да помогне за намаляване на менструалния дискомфорт. Освен това помага за насърчаване на нормална функция на храносмилателната система.

Тази билкова формула може да помогне за повишаване на женското либидо.


Науката зад продукта

Билковите екстракти в Dr. Shade’s THRIVAGEN / Триваген се калибрират внимателно в специални съотношения, така че потенциалният им ефект да бъде максимален.

Билките в този продукт са капсулирани в липозомни сфери. Тези сфери са направени от липиди - същият материал, от който са изградени клетъчните мембрани. Тъй като всички 16 билки в този продукт се доставят в единични микроскопични липозомни сфери, те могат лесно да бъдат транспортирани директно в клетките за доставяне на активните съставки.

Това означава, че е необходимо много по-малко количество активни съставки в сравнение с традиционните билкови формули. Освен това, тъй като билковите екстракти се доставят с Quicksilver Delivery Systems®, действието на растителните хранителни вещества е по-силно от конвенционалните билкови формули. 

Глицерин, етанол, вода, витамин Е (d-алфа токоферол полиетенил гликол 1000 сукцинат и натурални миксирани токофероли), акациева смола.

Хранителна добавка, 50 ml.  


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на женската полова и репродуктивна система. Натурален афродизиак.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 1 ml /2 изпомпвания  дневно 1-2 пъти дневно. Задръжте в устата 30 секунди преди преглъщане. Може да разтворите в малко количество вода. За най-добри резултати приемайте на празен стомах, най-малко 10 минути преди хранене.

Съхранение: Използвайте до 60 дни след отваряне.На хладно и сухо място, недостъпно за деца! Годен до: 2 години от датата на производство.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Бърза поръчка