Доставка

Безплатна доставка при поръчки на стойност над 65лв с тегло до 1кг до офис на Еконт.

Ние доставяме поръчките Ви чрез следните куриери:

"Детелина куриер"

Условия за доставка с “Детелина куриер“ :

Онлайн аптека Детелина вече предлага доставка и с “Детелина куриер“ в рамките на деня, в който сте поръчали, при наличност на артикулите и заявка до 12:00 часа на обяд, само за регион София-град.

От Понеделник до Петък, поръчвате до 12:00ч на обяд и получавате пратката между 14:00-18:00 часа в същия ден при наличност на продуктите в аптеката.

За Събота приемаме поръчки до 11:00 и доставка до 16 часа .

Цена за доставката с "Детелина куриер" е от 7.00 до 10.00 лева в зависимост от адресът на доставка.


- Еконт Експрес (www.econt.com)

Цените за доставка на всяка от куриерските фирми са дадени на техните страници. Сайтът www.aptekadetelina.bg  използва куриерски модул, който Ви позволява да изчислите цената на Вашата доставка в реално време, като се възползвате от нашата отстъпка в цената за доставка. Важат тези цените, които са изписани повреме на поръчването, като те могат да бъдат променяни от куриерските фирми без предизвестие за това.

Моля да имате предвид, че Вие като потребител и куриерската фирма влизате в самостоятелно правоотношение относно извършването на транспортната услуга и Аптеката действа единствено като Ваш представител при поръчването на доставката на стоката.

Подробна информация за тарифите на съответната куриерска фирма и другите условия на извършваната от куриерската фирма услуга, можете да намерите на страниците на съответните фирми (виж линковете от имената на фирмите). С поръчването на стоката Вие потвърждавате Вашето изрично съгласие изпълнението на транспортната услуга да започне преди получаването на договора за доставка.

Цените за доставка с Еконт Експрес ще видите преди да завършите поръчката си. Цената се изчислява в реално време, докато правите своята поръчка. 

*Обръщам Ви внимание, че „Еконт Експрес” ООД е с изключително добре развита мрежа от офиси в цялата страна, а при получаването на пратки от офис и цените са по-изгодни. Всички доставки с „Еконт Експрес” ООД до адрес се извършват на следващ работен ден до 13:00ч., а от офис могат да бъдат получени непосредствено след 9:00ч, отново на следващ работен ден. Обавените цени са цени с ДДС, като не включват такса "Наложен Платеж".


- СПИДИ  (www.speedy.bg)

Цените за доставка с СПИДИ ще видите преди да завършите поръчката си. Цената се изчислява в реално време, докато правите своята поръчка. 

Може да се възползвате от ниската цена за доставка до офис или Автоматична пощенска станция на „Спиди“ АД, като сами прецените по кое време да вземете пратката си. Офисната мрежа се развива постоянно, като офисите вече са над 550. В случай, че изберете доставка до адрес, ще получите безплатно съобщение с информация за часови интервал, в който ще бъдете посетени от куриер.