• Джинджифил Анти-Грип Формула / Ginger Flu Defence Formula

Джинджифил Анти-Грип Формула / Ginger Flu Defence Formula

25.07лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2458
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Ginger Flu Defence Formula /Джинджифил Анти-Грип Формула – естествен продукт, допринасящ за защитата от настинка и грип.

Ginger Flu Defence Formula/Джинджифил Анти-грип Формула съдържа екстракт от корен на органично отгледан джинджифил, витамините С и D, и есенциалния минерал цинк. Тази комбинация от естествени съставки укрепва имунната система и подпомага функциите на дихателната система през зимния сезон.


-Отлично профилактично и терапевтично средство срещу фарингити, бронхити, настинка, грип и кашлица от различен произход.

-Облекчава симптомите и насърчава процесите на възстановяване при вече налични настинка или грип.

-Насърчава извеждането на бронхиалния секрет от дихателните пътища и улеснява дишането.

-Проявява естествени антитусивни свойства и облекчава сухата кашлица.

-Предоставя ползи при вирусни инфекции, протичащи със стомашно-чревен дискомфорт, гадене, повръщане и диария.

-Има ефективно действие при нарушено храносмилане, диспепсия, колики и газове, както и при гадене, метеоризъм и повръщане, свързани с прилошаване при пътуване.


Описание

Ginger Flu Defence Formula /Джинджифил Анти-Грип Формула на канадската компания Webber Naturals се предлага под формата на дъвчащи таблетки, подсладени с ксилитол и стевия. За разлика от синтетичните противопростудни медикаменти с приспивателен ефект, Ginger Flu Defence Formula не намалява тонуса през деня и не нарушава паметта и концентрацията!


Действие на всяка от съставките в Ginger Flu Defence Formula:

Джинджифил. Извлекът от джинджифил има доказано действие срещу грипния и респираторно-синцитиалния (RSV) вирус. Този си ефект джинджифилът проявява посредством следните механизми: 1) предотвратява колонизирането на дихателната лигавица и вътреклетъчното проникване на вирусите; 2) стимулира продукцията на противовирусни цитокини. Противогрипните му свойства са описани за силно изменчивият подтип А на грипния вирус, както и за т.нар. „птичи щам”.  Установен е и ефектът му срещу риновирусите, като за активни компоненти се приемат намиращите се в коренищата сесквитерпени.


Джинджифилът има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, благодарение на които облекчава простудната симптоматика и ускорява възстановяването. Начинът му на действие е свързан с аспириноподобните ефекти на джинджеролите, които за разлика от нестероидните противовъзпалителни средства не увреждат стомашната лигавица.


Витамин С. Всяка дъвчаща таблетка осигурява и 100 mg витамин С, който осигурява добра антиоксидантна защита и подпомага правилното функциониране на имунната система. Доказано е, че приемът на витамин С при простудни състояния намалява риска от усложнения като пневмонии и белодробни инфекции.


Витамин D3. „Слънчевият” витамин, от който организмът има най-силна нужда през студения сезон. Анализ на многобройни клинични проучвания показва, че профилактичният прием на витамин D3 понижава риска от респираторни инфекции у лица от всички възрастови групи. Установено е, че отслабеният имунитет и често повтарящите се настинка и грип през студения сезон, са свързани с дефицита на витамин D3.


Цинк. Наричат го още „имуностимулиращият минерал”. Участва като кофактор в голям брой ензимни реакции, свързани с поддържането на адекватни взаимодействия между различните имунокомпетентни клетки. Под неговото въздействие увредените тъкани могат бързо да се регенерират. Приемът на цинк може значително да скъси продължителността на простудните заболявания (в някои случаи до 50%) и да понижи риска от сериозни респираторни инфекции при деца и възрастни.Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка:Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни и деца над 9 годишна възраст: Да се сдъвква по 1 таблетка 1-4 пъти дневно по време или след хранене, няколко часа преди или след прием на медикаменти. За деца между 6-8 годишна възраст: Да се сдъвква по 1 таблетка 1-2 пъти дневно по време или след хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!