• DINGO PRO

DINGO PRO

120.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
тест
Каталожен код:
3267
Производител:
Alcotester

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Dingo Pro е персонален дрегер за измерване на съдържанието на алкохол по проба от издишан въздух.


Дрегерът е предназначен за лична употреба. Работи с полупроводников сензор и показва точните резултати от измерването на светодиоден цифров дисплей, видим при всякакви външни условия – от пълна тъмнина до ярка дневна светлина.


Предимство на Dingo Pro е, че може да работи в два режима:


Нормален тест с мундщук. При този режим резултатът се анализира и изписва на дисплея с точност до втория знак след десетичната точка, в промили (‰);

Пасивен тест без мундщук. Този режим позволява проверка за алкохол в дъха без използване на мундщук, като резултатът от теста се изписва на дисплея с цифра (0, 1 или 2), имащи следните значения:

0 – няма алкохол във взетата проба;

1 – алкохолът под 0,5‰;

2 – алкохолът над 0,5‰.

Dingo Pro се захранва със стандартни батерии тип АА, а допълнителна много полезна екстра е включеният в комплекта адаптер за 12V, с който можете да заредите уреда от запалката на вашата кола. Това е голямо предимство ако държите дрегера основно в колата – няма да се налага да се притеснявате за батериите, а дори при зимни условия ще има достатъчно заряд за подгряване на сензора и провеждане на тест.


Включеният в комплекта на Dingo Pro мек калъф за съхранение ще гарантира добрият външен вид на дрегера, независимо къде го държите. Калъфа е снабден с карабинка с която да може да го закачате на колана или където ви е най-удобно.


Ще получите Вашия Dingo Pro калибриран и окомплектован с батерии, 5 мундщука, калъф за съхранение с карабинка и адаптер за запалка за кола.