• DINGO C08 – розов

DINGO C08 – розов

240.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
дрегер
Каталожен код:
2747
Производител:
Alcotester

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Dingo C-08 има уникални характеристики, които го правят удобен както за лично, така и за професионално ползване за контрол на служители в малки фирми. Dingo C-08 може да се категоризира като полу-професионален дрегер.


Супер компактен, с вграден мундщук и с възможност за бързо индикативно тестване без мундщук.


Dingo C-08 разчита на електрохимичен сензор с професионални характеристики и има изключителна бързина: след стартиране е готов за тест след не повече от 8-10 секунди, анализът отнема от 1 до 10 секунди (ако има алкохол) и след това е готов почти мигновено за нов тест без да е необходимо да се изключва и включва отново. Има функция за бърз индикативен тест без мундщук.


Dingo C-08 е единственият дрегер с вграден, прибиращ се в корпуса на уреда мундщук. Това е изключително удобно при лично ползване, не е необходимо да се грижите за мундщук. Преди тест мундщукът се изтегля от корпуса с помощта на удобен плъзгач  и след тест се прибира обратно. Вграденият мундщук е с дизайн, позволяващ прикрепване на стандартни еднократни сменяеми мундщуци, които е нужно да се ползват, когато тествате приятел или при професионално използване за фирмен контрол на служители.


Функцията за бърз индикативен тест е много удобна за контрол на служители, позволявайки на фирмите да оптимизират време и разходи. Тестът е още по-бърз и няма нужда от мундщук, тъй като е безконтактен: дрегерът се държи на 3-5 см. пред устата и се натиска бутонът, апаратът взима принудителна проба от околния въздух и след секунда показва резултат на дисплея:


P (pass) – няма алкохол  в дъха (отрицателна проба);

F (fail) – има алкохол в дъха (положителна проба) .

При положителна проба за алкохол, веднага може да се направи контролен тест с мундщук, който ще покаже точното съдържание на алкохол в кръвта.


Характеристики на Dingo C-08:


Професионален електрохимичен сензор. Същият сензор се използва и от професионални дрегери от висок клас (например Dingo Screen).

Лек и компактен – най-малкият дрегер с електрохимичен сензор, събира се безпроблемно дори в джобa на тесни дънки;

Подходящ за контрол  на служители в малки фирми, до 10-15 служителя при инцидентен контрол или 3-4 при перманентни всекидневни проверки;

Бързина: благодарение на професионалния си сензор, този дрегер е един от най-бързите в класа си;

Функция контрол на пълнота на издишване: при недостатъчно издишване или при липса на издишване на дисплея се показва предупреждение, че е пробата не е взета коректно и тестът трябва да се повтори;

Брояч на тестовете: дрегерът предоставя функция за отчитане на броя на измерванията след последното калибриране;

Прибиращ се мундщук: с телескопичен начин за прибиране, габаритите на дрегера стават още по-компактни. Не е необходимо да се грижите за наличието на мундщуци при персонално, лично ползване;

Енергоспестяващ режим: работи само с 2 бр. стандартни батерии тип ААА и се самоизключва автоматично след 30 секунди бездействие.

Работата с Dingo C-08 е много лесна, не изискват никакви специални обучения, умения или познания:


Натиснете бутона на предния панел и изчакайте няколко секунди, докато дрегерът влезе в режим готовност (ще чуете специален звуков сигнал за готовност след около 5 – 10 секунди);

Когато на дисплея се появят нули, продухайте с умерена сила в мундщука за около 4-5 секунди. Двоен звуков сигнал Ви подсказва, когато пробата е взета коректно;

След 3-5 секунди на дисплея се показват резултатите от измерването в промили.

Това е всичко, тестът отнема по-малко от половин минута! При нужда от нов тест (за следващ служител например) трябва да натиснете и задържите бутона, апаратът ще започне подготовка за нов тест, без да се налага да го изключвате и включвате отново (характерно за повечето персонални дрегери).


Dingo C-08 използва професионален сензор, който се нуждае от калибриране само веднъж годишно или след около 1 000 теста.

Бърза поръчка