• DINGO АТ2020

DINGO АТ2020

216.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
дрегер
Каталожен код:
2751
Производител:
Alcotester

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Dingo AT-2020 е дрегер, подходящ за лична употреба или за нуждите на малка фирма. Моделът е компактен и лек, може да се съхранява в жабката, да се носи в дамска чанта или в джоб и е винаги подръка.


Dingo AT-2020 е оборудван с високочувствителен електрохимичен сензор, което гарантира прецизност на теста. Проверката се извършва чрез анализ на издишания въздух, а резултатите са готови в рамките на секунди и се изписват на дисплея в промили с точност до третия знак. За допълнително улеснение, при алкохолна интоксикация над допустимите нива, Dingo AT-2020 индикира със звуков сигнал и дисплеят светва в червено.


Dingo AT-2020 пристига окомплектован с кутия за съхранение и 4 бр мундщуци. За максимална точност на проверката и от хигиенни съображения се препоръчва всеки тест да се прави с нов накрайник. Подходящи за модела са икономичните мундщуци тип Dingo. Сензорът може да направи до 10 теста дневно. Тези функции правят Dingo AT-2020 подходящ и икономичен избор за входящ контрол в малки фирми и офиси – до 4-5 човека – където е необходима редовна проверка.


Указания за употреба: Dingo AT-2020 е много лесен за използване, не се изискват специални умения :


Натиснете бутона на предния панел и изчакайте дрегерът да влезе в режим на готовност – ок.15 секунди;

Поемете дълбоко въздух и продухайте за около 4-5 секунди в мундщука умерено силно и без прекъсване;

След ок.2 секунди на дисплея се показват резултатите от измерването в промили.

Това е всичко, тестът отнема по-малко от половин минута! За по-голяма точност и от хигиенни съображения производителят препоръчва всеки тест да се прави с нов мундщук.