• DINGO AT1000BK – черен

DINGO AT1000BK – черен

168.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
дрегер
Каталожен код:
2752
Производител:
Alcotester

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Dingo AT-1000BK е дрегер, задаващ нов стандарт за точност и надежност в класа на персоналните дрегери, благодарение на новия електрохимичен сензор, с който е оборудван.


Това е дрегер за лично ползване и самоконтрол и ще бъде Ваш верен съветник и приятел, когато трябва да вземете решение, от което може да зависи както Вашият, така и животът на други хора!


Благодарение на напълно автоматизираната работа на дрегера, която е съпроводена със звуков сигнал и светодиодна индикация, той е изключително лесен за употреба.


Dingo АТ-1000BK е окомплектован с 4 сменяеми мундщуци. С един комплект батерии може да се направят около 500 теста. Компактен, дрегерът Dingo АТ-1000BK безпроблемно се побира в чантата, джоба на сакото или в жабката на колата, за да е винаги подръка. Работи с две алкални батерии тип ААА.


Как да използвате алкотестер Dingo АТ-1000BK:


Кликнете върху бутона на предния панел и изчакайте, докато дрегерът влезе в режим готовност (около 30 секунди);

Издишайте в мундщука (времето за издишване е няколко секунди);

След секунда на дисплея се показват резултатите от измерването в промили.

Това е всичко, тестът за алкохол отнема по-малко от минута! Ако искате да повторите теста, можете да го направите, но не по-рано от 30 секунди след първия – това време е необходимо на датчика да се изчисти напълно от изпаренията от предишния тест и да се подготви за следващ.


Тъй като дрегер Dingo АТ-1000BK е разработен изключително за лична употреба, с него е препоръчително да се правят до 8-10 теста на ден. По-интензивната му употреба може да повлияе на чувствителността на сензора му и рязко да намали точността на резултатите.