• Detox за пречистване на черния дроб - 237 мл

Detox за пречистване на черния дроб - 237 мл

49.40лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7259
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Detox-пречистване на черния дроб е висококачествен продукт, който успешно се ползва  вече повече от 15 години. Качеството и съставът са гарантирани благодарение на строгите производствени стандарти в предприятието ни в САЩ/Калифорния. ADLiquid™ Detox- пречистване на черния дроб е единствения продукт на българския пазар под формата на колоиден разтвор, което осигурява 98 % усвояване на съставките. Пречистването на черния дроб и панкреаса е изключително важно, не само за хора подложени на много вредни въздействия, но е за всеки, който не се храни редовно и балансирано, употребява алкохол, има нередовен стомах, лекарства и всичко, което натоварва черния дроб. Доверете се на доказан производител и не се колебайте да се погрижите за себе си сега!

ADLiquid™ Detox-за пречистване на черния дроб допринася за нормалната работа и функциите на черния дроб, жлъчния мехур, жлъчните пътища и панкреаса, като по този начин способства за  изчистването на организма от вредни отпадни продукти на метаболизма и замърсители на околната среда. ADLiquid™ Detox- за пречистване на черния дроб съдържа комплекс от билкови екстракти, които допринасят за нормалното функциониране на храносмилателните органи – СилимаринЛиквириция, Живовлек, Бял Равнец, Репей, Детелина, Глухарче, Алое Вера, Хлорофил. ADLiquid™ Detox- за пречистване на черния дроб осигурява необходимите имуностимулатори,  диуретици, антиоксиданти, витамини и минерали. ADLiquid™ Detox-за пречистване на черния дроб подпомага по-бързото възстановяване на организма подложен на вредните въздействия и натоварвания.

ADLiquid™ Detox-за пречистване на черния дроб допринася за регулиране на нередовния стомах без слабителен ефект, както и за поддържане на здравословно тегло.

Стандартната  доза на ADLiquid™Detox- за пречистване на черния дроб е 5 мл. дневно. При повишени изисквания към храносмилателната и отделителната система и при хора подложени на вредни въздействия, при злоупотребе с храна и алкохол, препоръчително е да се приема продължително време.

Бърза поръчка