• DEPURERBE / ДЕПУРЕРБЕ таблетки (HEPADIET) - за черния дроб - 45 таблетки

DEPURERBE / ДЕПУРЕРБЕ таблетки (HEPADIET) - за черния дроб - 45 таблетки

  • Производител: ESI Италия
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 7889
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 14.40лв.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

DEPURERBE е новият ХЕПАДИЕТ с нова визия, ново име и подобрена филмирана таблетка.

Депурербе / Depurerbe е хранителна добавка от Артишок(Супага scolymus), Бял трън>H(Silybut marianum), Глухарче( Taraxacum officinale), Холин, Инозитол, Метионин и витамин В6, полезни за подпомагане на физиологичната функция на черния дроб. Една от основните функции на черния дроб е да обезврежда всички токсини, отделени от храната, лекарствата и алкохола и чрез жлъчния сок да ги изхвърли от организма.

Депурербе / Depurerbe действа стабилизиращо на клетъчната мембрана на чернодробните клетки, предпазвайки по такъв начин черния дроб от вредните влияния и съдейства за възстановяване на увредените му клетки. Като увеличава жлъчната секреция, Depurerbe намалява риска от нарушения в храносмилането, придружени с образуване на газове, болки в корема, повдигане и повръщане.

Депурербе / Depurerbe действа и като антиоксидант, т.е. от една страна понижава образуването на холестерол в черния дроб и от друга ускорява превръщането му в жлъчни киселини, които с жлъчния сок го отстраняват от организма.


КОГА СЕ ИЗПОЛЗВА DEPURERBE ?

Депурербе / Depurerbe е подходящ в случаи на токсични чернодробни увреждания вследствие употреба на алкохол, лекарства или неправилно хранене. Може да се използва при пациенти с хронични възпалителни заболявания на черния дроб. Особено подходящ е за намаляване нивото на холестерола и забавяне процесите на атеросклероза. Има ефект при пациенти с нарушено храносмилане.


УПЪТВАНЕ ЗА УПОТРЕБА:

2 до 3 таблетки дневно с течност.


ОПАКОВКА:

45 таблетки в блистери

Етикети: DEPURERBE / ДЕПУРЕРБЕ таблетки (HEPADIET) - 45 таблетки