• Darmflora plus select / Дармфлора плюс селект -20 капсули

Darmflora plus select / Дармфлора плюс селект -20 капсули

19.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7235
Производител:
DR.WOLZ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Кои бактериални щамове се намират в Darmflora plus select?

-Lactobacillus acidophilus

- Lactobacillus casei

- Lactobacillus rhamnosus

- Lactobacillus Plantarum

- Bifidobacterium bifidum

- Bifidobacterium Lactis

- Bifidobacterium breve

- Streptococcus Thermophilus

Къде действат бактериите? Поради това специално взаимодействие, бактериите действат в тънките и в дебелото черво, при което щамове на бифидобактериите се срещат в дебелото черво, а лактобацилите по-скоро в тънките черва.

Как действат бактериите? Млечно-киселите бактерии стимулират чревната лигавица за увеличаване производството на антитела и засилване бариерната функция (защитата) на червата.Лактобацилите произвеждат витамини, укрепват имунната система, потискат нежеланите бактерии. 

Стрептококус термофилус превръща лактозата (млечната захар) в галактоза и глюкоза. В допълнение, бактерията допринася за заздравяване на чревната лигавица.

Бифидобактерии бифидум образува млечна киселина от лактоза, което е необходимо за унищожаването на бактериите, причиняващи гниене, в червата.

Какво трябва да се съблюдава при вземането на антибиотици? При едновременен прием на антибиотици и Darmflora plus select трябва да се избира възможно най-големият интервал от време между двата приема, например антибиотикът да се приема сутрин, а Darmflora plus select - вечер.

Какво представлява концепцията за мултикомпонентните пробиотици? Мултикомпонентните пробиотици (Darmflora plus select) се състоят от щамове на различни пробиотични култури, като лактобацили и бифидобактерии. Синергичното действие на тези различни щамове са от полза. Така например културата стрептококус термофилус (Streptococcus Thermophilus) подготвя основата за растежа на бифидобактериите в червата. Колонизирането на червата с различни щамове също е по-добро и протича взаимно насърчаване на растежа.

Какво отличава Darmflora plus select от конкурентите? -Двойно защитени бактерии

- 8 бактериални щама

- 12 млрд. бактерии в капсула

- Специален подбор на щамове

- Научно доказан ефект

- Доказан чрез проучване на храненето в Институт по превантивна медицина (IPM), Университетска клиника Фрайбург

Не съдържа желатин, глутен, лактоза, фруктоза, оцветители

Препоръчителна дневна доза: 4 капсули по време на хранене приети с течности.