• D-Ribose, Биохерба, 100 капсули, 540мг

D-Ribose, Биохерба, 100 капсули, 540мг

19.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
4161
Производител:
Биохерба Р ООД, България.

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Действие: D-рибозата се намира натурално във всяка клетка, като тя е естествено срещащ се монозахарид в организма и по-специално в мускулните клетки. Представлява важен фактор за нормалното производство на АТР (аденозин трифосфат) и енергия в клетките, стимулирайки производството на енергия в целия организъм. Полезен продукт за спортисти, тъй като насърчава повишаването на енергия, намалява хронична умора, повишава издръжливостта и намалява времето за възстановяване, като дори го оптимизира. D-рибозата, заедно с дезоксирибозата, са въглехидратите, които са необходим за образуването на ДНК и РНК (рибозата влиза в състава на РНК, а дезоксирибозата – в ДНК).

Състав на една капсула: D-рибоза – 540mg.


Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте една капсула два пъти на ден с вода.


Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.


Съдържание на една капсула: D-Рибоза 540мг.


Съдържание на дневна доза:D-Рибоза 1080мг.


Други съставки: Желатин.


Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр


Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.