• D-МАНОЗА / D-MANNOSE – ZeinPharma - 50 гр

D-МАНОЗА / D-MANNOSE – ZeinPharma - 50 гр

39.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
прах
Каталожен код:
8295
Производител:
Zein Pharma

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Съдържа 50 гр чиста и 100% растителна D-Маноза на прах, извлечена по естествен начин от висококачествена кора на бреза, а не от царевица. Приемът на добавката подпомага лечението при възпаления и инфекции на пикочните пътища. Използва се за лечение на цистит и възпаления на пикочния мехур. Подходяща за вегани и диабетици.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Превантивен ежедневен прием – по 1 гр. При конкретни оплаквания – по 2 гр дневно. Разтваря се във вода или чай. В кутията има включена мерителна лъжичка, има приятен вкус.

Опаковката стига за 50 дни.


Zein Pharma® | Немската ТОП-МАРКА за натурални Хранителни добавки

D-Манозата е естествена захар, която се намира в големи количества в много плодове като ябълки, боровинки, портокали и праскови. Тя се среща естествено и в човешкия организъм: например по лигавиците на пикочните пътища и пикочния мехур. D-Манозата е обикновена захар, която е структурно подобна на конвенционалната глюкоза, т.е. на трапезната захар. Нормалната захар се преработва в организма и се съхранява в черния дроб, откъдето може да се разгради между храненията. D-Манозата е различна – тя не се съхранява в черния дроб, а остава в кръвта. Чрез кръвния поток преминава бързо през бъбреците в пикочния мехур. Следователно D-Манозата не оказва влияние върху кръвната захар. По този начин приемът е безопасен за диабетици.  Една от най-важните й роли за човешкото здраве е способността й да лекува и предотвратява инфекции на пикочните пътища. Химическата структура на D-Манозата позволява тя да се свързва с бактериите E. coli и да ги блокира, с което не им позволява да се прикрепят към лигавицата на пикочните пътища и така бактериите могат лесно да бъдат отстранени по време на уриниране.

Хранителната добавка D-Маноза на ZeinPharma съдържа чиста и 100% растителна D-Маноза на прах, извлечена по естествен начин от кора на бреза. Най-голямото предимство на продукта на ZeinPharma е премиум качеството на използваната суровина. Всяка дневна доза от праха доставя на организма 2 гр D-Маноза, добита от висококачествена брезова дървесина, а НЕ от царевица. Производството е възможно най-щадящо, за да се запазят максимално ценните съставки.

Другото предимство на D-Маноза-та на ZeinPharma е, че тук тя се намира в двете нейни лечебни форми – a и ß.  За това подсказват естественият сладък вкус и горчивият послевкус при консумация. Той се дължи на алфа и бета формата на D-Маноза и е важен показател за ефективността на захарта. Алфа и бета D-Маноза са двата вида, открити в природата. Алфа D-Манозата има сладък вкус, докато бета D-Манозата е леко горчива.

Накрая, но не на последно място, продуктът на ZeinPharma се отличава с изключителна чистота. Това се дължи на факта, че този, както и всички продукти на марката се тестват редовно от независими лаборатории за микроорганизми, пестициди и тежки метали, за да осигурят на потребителите максимална ефективност и безопасност. Освен това, добавката е напълно безвредна при продължителен прием и спазване на препоръчителната дневна доза. Разтваря се лесно във вода. Понася се добре от стомаха при по-продължителен прием. Дори и от диабетици. Не съдържа алергени и не причинява странични ефекти. За производството на добавката не са използвани животински съставки, което я прави подходяща и за вегани и вегетарианци.


Основни пoлзи от приема на Натурална D-Маноза на ZeinPharma:

Намалява риска от възпаления и инфекции на пикочните пътища;

Предотвратява повторната поява на цистит и уроинфекции;

Подпомага лечението на хора с уроинфекции, които имат непоносимост към антибиотици;

Действа благоприятно при лечение на резистентни на антибиотици бактерии;


Какво отличава Zein Pharma® от останалите продукти на пазара?

Най-популярната Немска марка в първокласния сегмент Натурални добавки.

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Бърза поръчка