• CUT 4 HER+ CREAM / КЪТ ФОР ХЪР КРЕМ

CUT 4 HER+ CREAM / КЪТ ФОР ХЪР КРЕМ

  • Модел: крем
  • Каталожен код: 11472
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00лв.


СЪСТАВ

Вода, етилхексил палмитат, глицерин, хидрогениран лецитин, кофеин, токоферил ацетат (екстракт от семе на токоферил никотинат), холестерол, л-карнитин, ескул хипокастанов семен екстракт, aкрилат / С10-30 алкил акрилат кръстосан полимер, бензил никотинат, олеорезин, Екстракт от червени люти чушки (Капсицин- Capsicum frutescens); лецитин, калциев фосфат, токоферол, аскорбил палмитат, лимонена киселина, натриев фитат, бензилов алкохол, дехидроцетна киселина, натриев хидроксид, парфюм, алфа-изометил йонон, цитрал, хидроксицитронелал, гераниол, лимонен, линанол.

 


НАЧИН НА УПОТРЕБА

Нанесете върху проблемните зони и масажирайте, докато се попие крема в тялото. Препоръчително използване е 2 пъти дневно, сутрин и вечер преди лягане.

След отваряне на бутилката съхранявайте на недостъпно за деца място. Да не се поглъща орално. Да не се използва при чувствителна кожа. Изплакнете добре ръцете след употреба и избягвайте контакт с очите и лигавиците. Избягвайте излагането на слънце след нанасяне. Да не се използва от деца и бременни жени.

 

CUT4HER + CREAM е гел емулсия предназначен за жени с термогенно (загряващо) действие и подпомагаща изгарянето на подкожни мазнини и подобрява еластичноста на кожата.  Създаден е на основата на кофеин, л-карнитин и екстракти от конски кестен и бръшлян, екстракт от люти чушки, пренесени в липозомна форма за бързо и по-добро усвояване.

 

Конският див кестен – Приятно охлажда и витализира кожата. Подходящ за масаж на врата, раменете, гърба, кръста и крайниците. Релаксира, освежава и тонизира

Екстрактът от листата на Английски Бръшлян (Ivy Hedera helix leaf extract) – има отслабващ и антицелулитен ефект,намалява натрупването на подкожни води в тялото. Проучване показва, че спомага за предотвратяването появата на стрии в 84% от изследваните жени.

Л-карнитинът – се свързва с подкожните липидите и подобрява горенето на мазните депа.

Наличието на Капсицин (екстракт от Люти Чушки -Capsicum frutescens) – притежава загряващ ефект, повдига температурата и спомага за по-бързо и ефективното горене на мастните депа, чрез згряването и масажирането (втриването) на крема в проблемните зони.

CUT4HER + CREAM може да се прилага чрез масажиране на всички области на тялото, които имат неестествено орелефяване –  ефект на портокалова кора (стрии) . Подхранва и овлажнява кожата, запазвайки нейната еластичност и забавя признаците на стареене.

Етикети: CUT 4 HER+ CREAM / КЪТ ФОР ХЪР КРЕМ