• Curica Turmeric (Куркума/капки) 150 mg

Curica Turmeric (Куркума/капки) 150 mg

91.30лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капки
Каталожен код:
2455
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Curica® Turmeric (Куркума/капки) 150 mg – натурално болкоуспокояващо с куркума.

Curica® Turmeric е природно болкоуспокояващо средство от ново поколение –  отлично естествено решение при болки в тялото от различен произход. За разлика от конвенционалните болкоуспокояващи и противовъзпалителни, не носи риск от странични ефекти и може да се приема за дълъг период от време!


Съдържа патентован екстракт от куркума – Теракурмин® (Theracurmin™), който е уникален източник на куркумин – главният компонент в състава на куркумата. Теракурмин® е създаден посредством специална технология, която максимално увеличава усвоимостта и ефектите на куркумина. В течна форма, за още по-добра и бърза абсорбция! С приятен вкус на портокал!


Описание

Създаването на Теракурмин® e иновативен пробив във фармакологията на куркуминоидите. Този екстракт от куркума се отличава с изключителна безопасност и значително повишена ефективност в сравнение със стандартни куркуминови извлеци.

Основен момент в процеса на производството му е подлагането на изсушените корени на мокро смилане в мелница до постигането на микроскопични размери – в порядъка от 100 пъти по-малки от тези при обикновеното стриване на коренищата. Следва диспергирането и солубилизирането на куркуминовия прах с растителна гума (гума гатти) – растителна гума, получена от кората на растението Anogeissus latifolia и състояща се от полизахариди с изключително добри емулгиращи свойства. В хода на този процес се образува колоидна суспензия, която се смесва отлично с вода и се характеризира с изключително висока абсорбционна способност.

Комбинацията от намаления размер на частиците и подобрената водноразтворимост на Теракурмин® осигурява абсорбцията на високи терапевтични нива на куркумина с дълъг плазмен полуживот!


Дозировка и приложение

Приложение: Curica® Turmeric (Капки) е разтворен в течност куркумин с много по-добра абсорбция, отколкото куркумата на прах. Допринася за облекчаване на различни видове болка в тялото. Подпомага нормалното състояние на костите, ставите и мускулите. Има благоприятно въздействие върху стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата, сърдечно-съдовата и имунната системи.

Забележка: Без алкохол! Theracurmin® (Teракурмин®) е регистрана търговска марка на Theravalues Corporation, използвана под лиценза на Schwabe North America Inc. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 2 ml дневно разтворени във вода или друга напитка.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!