• Curica Turmeric (Куркума) 300 mg

Curica Turmeric (Куркума) 300 mg

141.42лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2454
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Curica® Turmeric (Куркума) 300 mg – естествено средство за дългосрочно облекчение на болки в тялото.

Curica® Turmeric е пробив в индустрията на болкоуспокояващите и противовъзпалителните средства! Curica® Turmeric е натурален продукт, който за разлика от конвенционалните препарати не предполага риск от странични ефекти и може да се приема дълго време!

Curica® Turmeric съдържа Теракурмин® (Theracurmin™) – патентован екстракт от куркума, който осигурява куркумин (основната съставка в куркумата) с висока степен на усвояване, превъзходна бионаличност и осезаемо действие. Теракурмин® е източник на най-биодостъпната за организма форма на куркумин, създавана досега.


Описание

Curica® Turmeric осигурява куркумин със значително по-висока бионаличност в сравнение с голяма част от конкурентните продукти.  Това е продуктът, преминал най-много двойно слепи клинични проучвания сред всички брандове, които предлагат куркумин.

Микроскопичният размер на частиците и подобрената водоразтворимост на Теракурмин®, гарантират бърза абсорбция и пренос до тъканите, без риск от имунотоксикологични и други нежелани реакции.

Curica® Turmeric е естествен продукт с екстра качество. Приемът му допринася за дългосрочното облекчение на възпалението и болката в различни части на тялото.


Дозировка и приложение

Приложение: Curica®Turmeric използва патентована технология за колоидна дисперсия, която съществено подобрява бионаличността и абсорбцията на куркумина.

Допринася за нормалното състояние, както на стомашно-чревния тракт и обмяната на веществата, така и на сърдечно-съдовата и имунната системи.

Забележка: Theracurmin® (Teракурмин®) е регистрана търговска марка на Theravalues Corporation, използвана под лиценза на Schwabe North America Inc. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!