• Curica Pain Relief (При болка в ставите) 712 mg

Curica Pain Relief (При болка в ставите) 712 mg

99.89лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2453
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Curica® Pain Relief (При болка в ставите) 712 mg – естествена формула за облекчаване на болката и дискомфорта в ставите.

Curica® Pain Relief комбинира 3 билки с оптимален ефект срещу скованост и болка в ставите! 3 мощни екстракта с премиум качество, клинично доказана ефикасност и бързо, обезболяващо действие!

Curica® Pain Relief допринася за облекчаване на болезнеността, явила се в резултат от напредване на възрастта, прекомерно физическо натоварване, застоен начин на живот и ежедневна работа пред компютър, шофиране и др.


Описание

Curica® Pain Relief е естествен продукт срещу болка в ставите. Основна съставка в Curica® Pain Relief е патентованият и създаден по специална технология екстракт от куркума – Meriva®, който предоставя пълния потенциал на куркумата. Известно е, че куркумата – приемана като подправка или под формата на обикновен екстракт, не се усвоява добре и съответно – няма съществени ползи. Meriva® екстрактът от куркума в Curica® Pain Relief е комбиниран с фосфатидилхолин, за да генерира по-голяма бионаличност и за да се усвоява на 100%. Meriva® е патентован ингредиент на Indena S.p.A.,Milano. Одобрен от престижната клиника „Кливланд” в Охайо, САЩ.

ApresFlex® патентованият екстракт от босвелия, е друга, силно противовъзпалителна съставка в Curica® Pain Relief. Той е разработен от Изследователск център Лайла Импекс (Laila Impex Research Center), към компания Laila Nutraceuticals – водещ производител на растителни екстракти в Индия. Изследователският център на Laila Nutraceuticals е признат от Департамента за научни и индустриални изследвания към индийското правителство и активно сътрудничи с редица институции от САЩ като Джорджтаунски университет във Вашингтон, Медицински център към Държавния университет на охайо и др.

Екстрактът от бяла върба е добър източник на салицин. Съвременни проучвания показват, че метаболизмът на салицина води към образуване на салигенин в червата и до салицилова киселина след абсорбция. Това означава, че противовъзпалителният и обезболяващ механизъм е същият като на аспирина – потискане на ензима циклооксигеназа (COX), който катализира продукцията на провъзпалителни простагландини като PGE2. За разлика от другите нестероидни противовъзпалителни средства, салициловата киселина не потиска ензима директно, а блокира генната експресия за образуването му, по неизяснен напълно механизъм.


Дозировка и приложение

Curica Pain Relief осигурява превъзходна бионаличност на куркуминоиди (от Meriva Turmeric) и AKBA (от ApresFlex boswellia) в кръвния поток за по-бързи, по-дълготрайни резултати.  Merivais клинично доказан комплекс от стандартизиран екстракт от куркума и фосфатидилхолин, който доставя до 29 пъти по-добра бионаличност на общите куркуминоиди в сравнение с обикновения екстракт от куркума.  ApresFlexis е клинично доказан стандартизиран екстракт от босвелия с повишена бионаличност на AKBA Nature’s Way.


Приложение: Допринася за нормалното функциониране на ставите.Подкрепя нервната, имунната и сърдечно-съдовата система. Подпомага процеса на обмяна на веществата.

Забележка: Не е предназначен за употреба от деца. Не използвайте при бременност и кърмене. Не използвайте ако имате язва. Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 2 таблетки 2 пъти дневно за предпочитане след храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!