• CUPIDON / КУПИДОН - 2 таблети

CUPIDON / КУПИДОН - 2 таблети

16.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2247

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Cupidon е висококачествен секс стимулант за мъже. Това е изцяло натурална таблетка, която успешно се бори с еректилната дисфункция и всички сексуални проблеми в леглото. Купидон ще удължи вашата ерекция и ще я направи в пъти по-силна и по-продължителна.

Той е разработван години наред, като върху него са проведени многобройни изследвания. Купидон таблетки е най-добрата формула за мъже, които искат да подобрят качеството на сексуалния си живот. 

Cupidon е уникален продукт, който съдържа комбинация от билкови екстракти и аминокиселини.

L-Argine 

Аминокиселина, която се преобразува в азотен оксид и води до разширяване на кръвоносните съдове. По този начин подобрява циркулацията на кръвта в интимните части.

Епимедиум Сагитатум

Според много изследвания и проучвания Епимедиум е природен афродизиак, който естествено увеличава сексуалното желание. Повишава нивата на тестостерон в организма, което води до по-засилено желание за полов акт. Намалява нивата на стреса, подобрява циркулацията на кръвта, изпозлва се за лечение на чернодробни и бъбречни заболявания и подпомага за увеличаване нивата на енергия на организма.

Фенугриик семена 

Влияе положително върху тестостерона и сексуалната активност, повишава потентността и либидото, съдържа съединения, които влияят върху нивата на половите хормони.

Жен-Шен

Екстрактът от корен от женшен има незаменими свойства при мъжете. Още от древността мъжете са използвали този дар на природата, за да повишат сексуалния си тонус. И в днешно време растението намира широко приложение при хора, страдащи от еректилна дисфункция.

Други съставки в Cupidon са екстрактът от черен пипер и още съставки които постигат този уникален ефект.

Начин на употреба:

Приема се 30-40 минути преди сексуален контакт.