• КУПИДОН /CUPIDON по 4 бр - ЗА ТВЪРДА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЕРЕКЦИЯ

КУПИДОН /CUPIDON по 4 бр - ЗА ТВЪРДА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЕРЕКЦИЯ

30.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
5576

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Кога се приемат Cupidon таблетки?


За силна и продължиетелна ЕРЕКЦИЯ

За да я впечатлите

За да се представите блестящо

За да няма Засечки

Какво представляват таблетки Cupidon Sexual Booster?


Купидон са изцяло натурални билкови таблетки, за твърда и продължителна ерекция, възвръщат самочувствието в леглото, възстановяват и повишават либидото и се справят 100% с неприятните засечки в леглото. Слабата ерекция влияе негативно върху самочувствието на всеки мъж.


Как действа Cupidon Sexual Booster?


Активните съставки на таблетките Cupidon имат силно синергетичен ефект при преждевременната еякулация, както и при постигане на ерекцията и при нейното задържане. Специалната фомула и комбинация на активни съставки "CLERECT-100" превръщат Cupidon Sexual Booster в един от най-ефикасните и предпочитани начини за справяне с еректилната дисфункция. Купидон потиска фосфодиестраза-5 (PDE5), който е отговорен за неспособността на мъжа да получи ерекция. По този начин притокът на кръв към пениса се освобождава, кръвоносните съдове се разширяват, кръвоснабдяват, вследствие на което ерекцията отново е възможна.


Кои са активните съставки на Cupidon?


Патентованата формула "CLERECT-100" съдържа билкови екстракти и аминокиселини, извлечени по уникална технология на екстракция както и липозомни аминокиселини, които се усвояват по различен начин. Благодарение на години изследвания, клинични тестове учените достигат до тази уникална формула и създават продукт за бързата и дълготрайна ерекция, който ефикасно и без абсолютно никаки странични ефекти се борят с намалената ерекция.


Част от тях са:


Л-аргинин

L-аргинина подобрява еректилната способност при мъже с еректилна дисфункция и е незаменим и жизнено важен за кръвоснабдяването и за постигането на ерекция. Тази аминокиселина способства за подобряване на настроението, активността и не на последно място нейният прием действа изключително благоприятно на половата функция при мъжете.


Епимедиум Сагитатум

Според много изследвания и проучвания Епимедиум е природен афродизиак, който естествено увеличава сексуалното желание. Повишава нивата на тестостерон в организма, което води до по-засилено желание за полов акт. Намалява нивата на стреса, подобрява циркулацията на кръвта, изпозлва се за лечение на чернодробни и бъбречни заболявания и подпомага за увеличаване нивата на енергия на организма.


Фенугриик семена

Влияе положително върху тестостерона и сексуалната активност, повишава потентността и либидото, съдържа съединения, които влияят върху нивата на половите хормони.


Жен-Шен

Екстрактът от корен от женшен има незаменими свойства при мъжете. Още от древността мъжете са използвали този дар на природата, за да повишат сексуалния си тонус. И в днешно време растението намира широко приложение при хора, страдащи от еректилна дисфункция.


Това не е всичко останалите съставки са истинска магия, синергетично комбинирани и концентрирани, за силна и безотказна ерекция.


Как се приема Cupidon?


Таблетките Cupidon се приемат около 30мин преди полов акт.


Работят безотказно и след консумацията на алкохол.


Препоръчителната доза е 1 таблетка


Опаковка: 1 таблетка в опаковка


Доставка в дискретна опаковка