• CranRx® Gummies Urinary Health / Грижа за уринарния тракт с Червена боровинка, Д-маноза и витамин С - 60 желирани таблетки

CranRx® Gummies Urinary Health / Грижа за уринарния тракт с Червена боровинка, Д-маноза и витамин С - 60 желирани таблетки

55.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7990
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Cran Rx® Грижа за уринарния тракт (Червена боровинка + Д–маноза) – за облекчаване на симптомите при цистит и други уринарни инфекции.

Червена боровинка (100% цял плод), витамин С и D-маноза – отлична комбинация срещу упорити уринарни инфекции, включително цистит, уретрит и др.! Патентованият екстракт от биоактивна червена боровинка CranRx® е иззет от всички части на плода, включително кожата, месестата част и семената! Ето защо CranRx® е трикратно по-мощен от други екстракти, иззети от изолирани части на плода и има супер мощно действие при цистит и други уроинфекции! Екстрактът от червена боровинка CranRx® е стандартизиран до проантоцианидини (PACs) – биологично активните компоненти, открити в състава на червената боровинка, на които тя дължи ефектите си върху пикочо-половата система. Подходящ за мъже и жени!

D-манозата, включена в състава на продукта, е естествен вид захар, открита в много плодове. Тя не бива да се бърка с обикновената захар или фруктозата. D-маноза намалява риска от инфектиране на пикочния канал и пикочния мехур, и последващи усложнения. Полезна е за флората на уринарния тракт и му осигурява защита срещу бактерии и други патогени.

Всяка доза (2 желирани таблетки) съдържа още 90 mg витамин С – мощният антиоксидант, който поддържа нормалното рН на уринарния тракт!

Cran Rx® Грижа за уринарния тракт има силно антибактериални, противовъзпалителни и антиоксиданти ефекти. Отличен източник на проантоцианидини – полифенолни съединения с антиадхезивно действие – предотвратяват образуването на P-фимбрии от патогените. Уропатогенните бактерии се захващат за уроепителните клетки и предизвикват инфекция именно благодарение на P-фимбриите. Проантоцианидините противодействат на този негативен процес, поддържайки уринарния тракт в отлично състояние!


Осигурява стабилна защита за урогениталната лигавица от патогенните микроорганизми.

Насърчава извеждането на болестотворните причинители на инфекцията, и значително намалява риска от усложнения при цистит, уретрит, простатит, пиелонефрит и др.;

Допринася за облекчаване на характерните симптоми, включително болезнено уриниране, парене, сърбеж и др.

Спомага за възстановяване нормалното състояние на лигавицата на пикочните пътища.

С добре изразени диуретични ефекти.

За оптимални резултати, започнете приема на Cran Rx® още при първите симптоми на цистит, уретрит, простатит и др.

Използвайте Cran Rx® и при уроинфекции, предизвикани от катетри или постоперативни интервенции.

При хронични уроинфекции, приемайте Cran Rx® Грижа за уринарния тракт  само с цел профилактика, в продължение на дълъг период от време!

Макар на пръв поглед да изглеждат безобидни, инфекциите на пикочните пътища не бива да се неглижират – станат ли хронични, рискът от усложнения се увеличава многократно.


Кои са факторите, предразполагащи към развитие на цистит и други уроинфекции?

Често това са нарушените функции на стомашно-чревния тракт, включително запечен стомах или диария – състояния, при които заради анатомични особености, бактериите от гастроинтестиналния тракт попадат във влагалището.

Лошата хигиена е рисков фактор, но обратният вариант – маниакалната хигиена (употреба на вагинални душове и дезинфекциращи препарати, и др.) също предразполага към цистит и други инфекции, тъй като нарушава нормалната вагинална флора и предизвиква дисбаланс между „добрите” микроорганизми и патогените.

Честият прием на антибиотици пък, може да направи бактериите резистентни и да отслаби имунната защита, което също предразполага към цистит и други уринарни нфекции.

Cran Rx® Грижа за уринарния тракт е мощно и естествено средство срещу хроничните уроинфекции! Всяка желирана таблетка комбинира нутриенти с доказано протективен ефект върху пикочния канал, пикочния мехур и бъбреците.

Захарна тръстика, органик сироп от тапиока, пектин, лимонена лиселина, натриев цитрат, натурален аромат, фракционирано не-хидрогенирано кокосово масло, жълт пчелен восък.


Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, млечни продукти,  яйца, глутен, фъстъци, консерванти, пшеница, дроджи.

Хранителна добавка, 60 желирани таблетки. 


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на пикочните пътища. Продуктът е подходящ  за мъже и жени.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка: Да се сдъвкват по 2 желирани таблетки дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.