• COLVITA - КОЛАГЕНОВИ КАПСУЛИ x 60 капс

COLVITA - КОЛАГЕНОВИ КАПСУЛИ x 60 капс

  • Производител: COLWAY Полша
  • Модел: COLVITA
  • Каталожен код: 288
  • Наличност: Не е в наличност
  • Цена: 95.00лв.

Colvita е хранителна добавка и нутрикозметик на капсули. В света днес не съществува по-съвременна биотехнологичнa таблетка против стареенето на кожата и дефицита на колаген в тъканите.

Уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист колаген, извличан от рибени кожи, екстракт от морски алги и витамин Е.

Две таблетки на ден са достатъчни, за да стане кожата по-гладка и по-нежна. Да излъчва блясък, да бъде отлично навлажнена, а обгрижвана отвън с колагеновия гел и неговите производни – да стане значително по-млада. Colvita е произведена главно от лиофилизиран рибен колаген. Морските алги не са избрани случайно като съставка на продукта.

Клиничните изследвания го признават за най-ефикасният растителен екстракт в козметиката на кожата, но заедно с това ускорява метаболизма, действа против запек, снижава холестерола, увеличава имунитета, укрепва косата и ноктите. Витамин Е в Колвита е приложен в най-новата си и единствена формула, проявяваща 100% биологична активност. Витамин Е определя условията за синтезиране на колаген в организма.

ДЕЙСТВИЕ:

Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена

Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата

Забавя стареенето на тъканите

Подобрява кондицията на кожата, косата и ноктите

Регенерира съединителната тъкан – хрущялната, костната, очните ябълки и косата

При рехабилитация след травми на двигателните органи и ставите

Подпомага отслабването, за активни хора, изгарящи белтъчини при физическа работа, при тренировки за изграждане на мускулна маса.