• CHOLESTEROL CLEANER – ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЛОШИЯ ХОЛЕСТЕРОЛ

CHOLESTEROL CLEANER – ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЛОШИЯ ХОЛЕСТЕРОЛ

43.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
2551
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХОЛЕСТЕРОЛЪТ:


Холестеролът е восъчна субстанция, наподобяваща мазнините. Намира се по стените на клетките във всички части на тялото, например нервна система, черен дроб и сърце.

Тялото използва холестерола, за да произвежда хормони, жлъчни киселини, витамин D и други вещества. При спортисти, без наличието на холестерол би било невъзможно постигането на високи резултати, тъй като от него се синтезира най-анаболният хормон – тестостеронът.

Организмът е способен да произведе нужния му холестерол. Холестеролът циркулира в кръвта, но не може да се движи самостоятелно. Придвижването му се осъществява чрез пакети, които се наричат липопротеини.


ПРИДВИЖВАНЕ на холестерола в кръвта:


Наличието на прекалено много холестерол в кръвта може да затрудни придвижването му, тъй като има свойството да се натрупа в стените на артериите. С течение на времето това натрупване може да стесни съдовете и да ги направи по-малко гъвкави – състояние, наречено атеросклероза или втвърдяване на артериите.


Този процес може да се случи на кръвоносните съдове навсякъде в тялото, включително тези на сърцето (те се наричат коронарни артерии). Ако коронарните артерии се запушат частично с плака, кръвта няма да може да пренесе достатъчно кислород и хранителни вещества до сърдечния мускул.


Някои плаки, богати на холестерол са нестабилни – имат тънка обвивка, която може да се спука и да освободят холестерол и мазнини в кръвта. Това освобождаване може да предизвика образуване на кръвен съсирек, блокиращ притока на кръв през артериите и да причини инфаркт.


Въпреки че лошият холестерол (LDL) носи това име, той всъщност има и някои полезни функции в тялото. Например при диабет се получава повишена киселинност на кръвта, която е опасна за стените на кръвоносните съдове. LDL холестеролът се струпва на това място, за да ги предпази.


Cholesterol Cleaner се препоръчва при пациенти с:

 Хипертония (високо кръвно налягане)

 Заболявания на сърдечно-съдовата система

 Прекарани вече инфаркти и инсулти

 Наднормено тегло и високо кръвно налягане

 Диабет

 Аритмия и тахикардияКАК НИ ДЕЙСТВА

ИНОВАЦИОННИЯТ CHOLESTEROL CLEANER:


 Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система

 Поддържа еластичността на кръвоносните съдове

 Пречиства кръвта от лошия холестерол

 Детоксикира тялото и го пречиства от свободни радикали

 Спомага за значителното намаляване вероятността за получаване на инфаркт и инсулт

 Очиства съдовите стени от натрупани атеросклеротични плаки

 Поддържа нормалната пропускливост на стените на кръвоносните съдове

 Действа като профилактично средство при рехабилитация при мозъчен инсулт, сърдечен инфаркт и други заболявания на сърдечно-съдовата система.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:

 2 капсули невно след хранене, приети с достатъчно количество вода.

 Специалистите препоръчват 3 месеца, за да получите най-добри резултати. Но можете да започнете да чувствате някои от предимствата и подобренията и много по-рано.

 Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

 При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация със специалист.