• Chlorofresh® Chlorophyll Drops/ Хлорофреш® Хлорофил Капки - 59 ml (без алкохол) с ментов вкус

Chlorofresh® Chlorophyll Drops/ Хлорофреш® Хлорофил Капки - 59 ml (без алкохол) с ментов вкус

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капки
Каталожен код:
7899
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки 59 ml (без алкохол) естествен продукт за детоксикация и храносмилателни смущения

Източник на висококачествен, оптимално концентриран хлорофилно-меден комплекс, иззет от листата на бяла черница (Morus Alba).


Още за ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки:

При лош дъх и неприятна телесна миризма в критичните зони на подмишниците, интимната област и стъпалата. Допринася за:

дезодориране на стомашно-чревния тракт, очистването му от токсините и нормализиране на изхождането при запек;

освежаването на дъха и намаляване лошия мирис на потта, включително в най-горещите точки като подмишници, слабини и стъпала;

неутрализиране неприятния мирис на урината и изпражненията;

намаляване неприятната вагинална миризма, явила се в резултат от изпотяване, запарващо бельо, агресивни измиващи средства, дисбиоза, и др. Може да бъде от полза при наличие на болестотворните гъбички Candida albicans, причиняващи кандидоза при над 75% от жените.


За цялостна детоксикация:

насърчава преобразуването на токсините и свободните радикали в неутрални продукти и подпомага защитата на клетките от оксидативния стрес;

допринася за очистването на тялото от тежки метали, включително кадмий, живак, пестициди и промишлени замърсители;

спомага за алкализирането на тялото, като повлиява киселинността на телесните течности, включително урината и кръвта. По този начин допринася за инхибиране на възпалителните процеси в клетките;

има положително въздействие върху функционирането на черния дроб.

За по-здрава и красива кожа

намалява бактериалния растеж. 

редуцира възпалението. 

ефикасен при кожни проблеми и акне. 

Хлорофил – това е пигмент в състава на зелените растения, който подпомага преобразуването на слънчевата светлина в енергия. Наричан е още „кръвта на растенията”, защото по състав е изключително близък до хемоглобина. Разликата помежду им е в молекулните им структури – централният атом на хемоглобина е желязо, а на хлорофила – магнезий.

При избора на хранителни добавки, източник на хлорофил, трябва да се обърне внимание на една съществена разлика. Има продукти на базата на хлорофил и други – с основна съставка хлорофилно-меденен комплекс. Заради това често има обърквания по отношение на разликата помежду им. Обяснението е просто: хлорофилинът представлява специализиран дериват на естествения хлорофил. По същество става дума за едно и също нещо, с тази разлика, че хлорофилинът е разтворим във вода. Това му позволява много по-лесно да се абсорбира от организма.

Хлорофреш хлорофилови капки 59 ml съдържа най-висок клас течен хлорофил, извлечен от листа на черница Morus Alba. Той е безопасен, лесно усвоим и ефективен вътрешен освежител, дезодорант и детоксикатор.

Само 25 капки от Хлорофреш хлорофилови капки доставят 100 мг хлорофил! Не съдържа алкохол и консерванти! Икономична разфасовка, която стига за 83 дни!