• Centrum за мъже от А до Цинк - 30 таблетки

Centrum за мъже от А до Цинк - 30 таблетки

  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 10066
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 22.29лв.


Как точно CENTRUM за мъже Ви помага?

Осигурява Ви витамини и хранителни вещества. Когато изисквате най-доброто от себе си, се нуждаете от мултивитамини, осигуряващи най-подходящата комбинация от нутриенти за Вашите потребности. Оптималните нива на витамин B комплекс ( B1, B2, B6 и B12) допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, а регулираните нива на магнезий допринасят за нормалната функция на мускулите.


 

Подпомага ежедневното освобождаване на енергия.

За да поддържате Вашите ежедневни дейности, тялото и умът Ви се нуждаят от подкрепа.

Желязото допринася за нормалния пренос на кислород в тялото, а медта – за нормалния пренос на желязо в организма. Витамин В2, В6, В12, пантотеновата киселина и фолиевата киселина допринасят за намаляването на чувството на отпадналост и умора.


Подпомага нормалното функциониране на имунната система. Животът има да предложи толкова много и именно затова е така важно да поддържаме добро здраве чрез перфектно функционираща имунна система. Доброто снабдяване с витамин А и С, мед, селен и цинк допринася за нормалната функция на имунната система.


 

Подпомага поддържането на здрави мускули.

Основно значение за доброто физическо състояние имат здравите и силни мускули.

Регулирани нива на калций и магнезий допринасят за нормалната функция на мускулите, а витамин D допринася за поддържане на нормалната функция на сърдечните мускули.Подпомага здравето на Вашето сърце.

Можем да поддържаме здраво сърцето си с прием на витамини и минерали. Витамин B1

допринася за нормалната сърдечна функция, а магнезий допринася за нормалната функция на сърдечните мускули.

Етикети: Centrum за мъже от А до Цинк, осигурява Ви витамини - 30 таблетки