• Centrum за жени от А до Цинк - 30 таблетки

Centrum за жени от А до Цинк - 30 таблетки

  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 10065
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 22.29лв.


Осигурява Ви витамини и хранителни вещества.

Балансираната диета е важна за всяка жена, която иска да изглежда и да се чувства във форма. Калцият е необходим за поддържане на нормалното състояние на костите, а достатъчният прием на желязо допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца. Жените трябва редовно да приемат желязо, за да се справят със загубите по време на менструалния цикъл. Фолиевата киселина е важен витамин за жените в детеродна възраст и допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.


Подпомага ежедневното освобождаване на енергия.

За да поддържате Вашите дейности, тялото и умът Ви се нуждаят от подкрепа. B-витамините (B1, B2, B6, B12), манганът, магнезият и фосфорът допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Желязото допринася за нормалния пренос на кислород в тялото, а медта – за нормалния пренос на желязо в организма.


Подпомага нормалното функциониране на имунната система.

Животът има да предложи толкова много и именно затова е така важно да поддържаме добро здраве. Доброто снабдяване с витамин А и С, мед, селен и цинк допринася за нормалната функция на имунната система.

Подпомага грижата за здравето на Вашата коса, кожа и нокти.


Жените не просто искат да бъдат здрави, те искат и да изглеждат така. Биотинът и цинкът допринасят за поддържане на нормалното състояние на косата и кожата, а селенът допринася за поддържането на нормалното състояние на ноктите. Също така витамин C допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кожата.


Подпомага грижата за здравето на Вашите кости.

От особена важност за жените е да се грижат за образуването и поддържането на костите през целия си живот. Костите са изградени от различни минерали и постоянно се възстановяват. За доброто им възстановяване е важно приемането на определени витамини и минерали: калций, витамин D и витамин К, които допринасят за поддържане на нормалното състояние на костите.

Етикети: Centrum за жени от А до Цинк табл, подпомага здравето на жените - 30